A new look at breakthrough innovation – how women can change the world

22 oktober 2021 13:30 till 16:15 | Övrigt
Anna Branten and Katrine Marcal.

We are a top 100 University with a unique disciplinary range and cutting-edge research. We have exceptional opportunities to create new solutions that improve people’s lives all over the world, putting knowledge and research findings generated here to good use.

But are our ideas about gender holding innovation back?

Plats:

Universitetshuset, Aulan and online