Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

17

jun

Premiär: Ljudvandringen Farväl Falsterbo

17 juni 2022 12:00 till 19:00 | Övrigt
Illustration. Bild målad med vattenfärg föreställande en strand med färglada hus där vattnet kommer närmare. I bakgrunden syns ett högt hus på pålar med taggtråd runtomkring.
Illustration: Ludwig Bengtsson Sonesson

Året är 2072 och den värsta stormen på tvåhundra år drar in över Skåne. I Skanör-Falsterbo firar en familj jul när stormlarmet ljuder. Vågorna drar närmare huset och familjen springer mot den närliggande kyrkan. Vad som händer härnäst är resultatet av många decennier av beslut: samarbetade vi eller fastnade vi i eviga konflikter? Det får du som lyssnare bestämma.

Om evenemanget

Plats:

Norr om Skanörs hamn, vid de offentliga toaletterna. Karta finns i Climaginaries-appen. Platsen hittas via länken: https://goo.gl/maps/mGuAkY4U8tySwXWq6

Kontakt:

ludwig [dot] bengtsson_sonesson [at] svet [dot] lu [dot] se