Prof. Glenda Sluga: Women in the History of International Thinking

21 september 2021 10:00 till 12:00 | Föreläsning

Nationella forskarskolan i historiska studier firar 20 år och arrangerar jubileumsföreläsningar med inbjudna talare. Glenda Sluga (Professor of International History and Capitalism, European University Institute) håller en föreläsning med titel:
"Women in the History of International Thinking".
Moderator: Norbert Götz (Södertörns högskola)

21 september 2021 10:00 till 12:00

Plats: