Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versionerna av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Prof. Kathleen E. Kennedy: The Migratory English Coconut: Medieval and Colonial

15 april 2021 15:15 till 17:00 | Föreläsning
Professor Kathleen E. Kennedy

Nationella forskarskolan i historiska studier firar 20 år och arrangerar jubileumsföreläsningar med inbjudna talare. Kathleen E. Kennedy, Professor of History vid Bristol University, håller den tredje föreläsningen med titel: "The Migratory English Coconut: Medieval and Colonial".
Moderator: Sara Ellis Nilsson (Linnéuniversitetet)

15 april 2021 15:15 till 17:00

Plats: