Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

22

nov

Samtal: Deltagarbaserad scenkonst

22 november 2019 16:00 till 17:45 | Seminarium
Miriam

MALMÖ COMMUNITYBIENNAL 2019
Under tre intensiva dagar samlas Malmöbor, scenkonstinstitutioner och fria grupper för att tillsammans undersöka vad communitykultur och scenkonst kan vara. Hela biennalen är gratis.
Teaterhögskolan i Malmö bjuder in till seminarium och samtal med två internationella gäster kring scenkonst, sominvolverar medborgare på scenen. Miriam Tscholl (Bürgerbühne, Dresden, DE) och Per Kap Bech Jensen (Nordisk Teaterlaboratorium, Odin Theatre, DK) kommer var för sig dela med sig av några av sina erfarenheter av deltagarbaserad scenkonst och reflektera över de utmaningar de mötts av i detta arbete.

Om händelsen

22 november 2019 16:00 till 17:45

Plats:

Teaterhögskolan i Malmö

Kontakt:

kristian [dot] anshelm [at] thm [dot] lu [dot] se