Who’s in charge? – Accountability and the Sustainable Development Goals

14 oktober 2020 17:00 till 18:30 | Övrigt
Silhuetter av fyra personer gående i solnedgång. Foto.
Panel discussion on Accountability and the Sustainable Development Goals, 14 October at Lund University Future Week. Photo: Steven Su, Unsplash.

The Agenda 2030 Graduate School at Lund University invites you to a vibrant panel discussion on the practical implications, normative challenges, power-balance concerns as well as ethical issues related to Accountability in relation to the Sustainable Development Goals.

Om evenemanget

Plats: