Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Alumnnätverkets hemvändarhelg/Alumni Homecoming Weekend

Universitetshuset
Fotograf: Kennet Ruona

Övrigt, 350-årsjubileum

Återupplev Lund! Hemvändarhelgen är till för alla våra alumner som vill återse Lund i glansen av 350-årsjubileet.

Alumnnätverket bjuder in till ett gediget utbud av festliga programpunkter som andas studentikosa minnen, exklusiv galamiddag och underhållning. Boka in 20-22 oktober 2017 redan nu i din kalender. Inbjudan har skickats ut till registrerade medlemmar i Alumnnätverket.

Anmälan

Registrering och biljettförsäljning är nu stängd. Om du har frågor vänligen kontakta Alumnkontoret via mail på info [at] alumni [dot] lu [dot] se.

Ett axplock ur programmet

Vårda ditt nätverk

Hemvändarhelgen erbjuder många möjligheter att umgås med dina vänner från lundatiden och knyta nya kontakter. Gå på pubrunda med Alumnnätverkets After Work och nationernas alumnpubar, luncha med dagens studenter, samlas för en fika i vår AlumnHub och fortsätt samtalen på en klassisk nationsbrunch. På Alumnnätverkets galamiddag på Grand Hotel får du möjlighet att avnjuta en trerätters middag, underhållning och dans tillsammans med hundratals andra alumner från Lunds universitet.

Återupplev studentlivet

Hälsa på hos din nation, fika med din kår och återupplev gamla minnen i AF-borgen. Ta en promenad längs minnenas aveny tillsammans med kårer och nationer som serverar fika, bilder från förr och historier från idag. Gå på Boelspex och få en exklusiv rundvandring bakom kulisserna inför föreställningen. Hungriga alumner kan ta del av ärtsoppelunch och nationssittningar

Bli inspirerad

Få inspiration från alumner som med hjälp av sina innovativa idéer, sitt nätverk och sin utbildning arbetar för att göra världen bättre. En unik elbil, jämställda expertkommentarer och debatter, kompisrelationer över gränser, innovationslust och programmeringsläger är några exempel på idéer som presenteras under Hemvändarhelgen.

Ta del av föreläsningar om aktuella ämnen och den senaste forskningen. Missa alumnevenemangen på din fakultet, institution eller program.

Återupptäck Lund

Lär dig mer om Lunds historia och framtid på någon av våra guidade visningar på universitetet och i Lunds stad. Besök Fysicums berömda Fysik- och lasershow och Vattenhallen Science Center. Gå på guidad visning av Skissernas Museums höstutställning, Peder Winstrup-utställningen, Studentarkivet, Domkyrkan, kriminalserien Bron och ta med familjen på Hemvändarhelgens familjeaktiviteter.

Hemvändarhelgens program (PDF 746 KB, nytt fönster)

Registrera dig i Alumnnätverket

Är du alumn från Lunds universitet men har inte ännu registrerat dig i Alumnnätverket? Redan registrerad alumn men en tid sedan du uppdaterade dina uppgifter? Besök gärna länken nedan för att registrera dig eller för att uppdatera dina kontaktuppgifter.

Registrera dig eller uppdatera din kontaktuppgifter på alumni.lu.se

Hotellrabatter för alumner

Ta del av hotellrabatter och andra erbjudanden för alumner inför hemvändarhelgen.

Rabatter och erbjudanden på www.visitlund.se

Alumnevenemang på fakultet, institution och program

För fler alumnaktiviteter på fakultet, institution och program under Hemvändarhelgen, se programbroschyren.

Homecoming Weekend events will also take place in English

More information here

###

Evenemanget är en del av Lunds universitets vetenskapsvecka Framtidens universitet 16-22 oktober som organiseras som en del av universitetets 350-årsjubileum. Se alla evenemang under denna vecka.

Tid: 
2017-10-20 (Hela dagen) till 2017-10-22 (Hela dagen)
Plats: 
Lund
Kontakt: 
karen.paulson [at] er.lu.se

Om händelsen

Tid: 
2017-10-20 (Hela dagen) till 2017-10-22 (Hela dagen)
Plats: 
Lund
Kontakt: 
karen.paulson [at] er.lu.se

Box 117, 221 00 LUND
Telefon 046-222 00 00 (växel)
Telefax 046-222 47 20
lu [at] lu [dot] se

Fakturaadress: Box 188, 221 00 LUND
Organisationsnummer: 202100-3211
Om webbplatsen