Blade City, Maj 22

Teaterhögskolan i Malmö, Konceptuel scenkonst grundkurs slutprojekt 2019
Teater

"In broader context, weapons may be construed to include anything used to gain a tactical, strategic, material or mental advantage over an adversary or enemy target.

While ordinary objects such as sticks, stones, cars, or pencils can be used as weapons, many are expressly designed for the purpose – ranging from simple implements such as clubs, swords and axes, to complicated modern intercontinental ballistic missiles, biologicalweapons and cyberweapons. Something that has been re-purposed, converted, or enhanced to become a weapon of war is termed weaponized, such as a weaponized virus or weaponized laser. ”

Blade City är Esmeralda Ahlqvists slutprojekt på kursen Konceptuell scenkonst grundnivå på Teaterhögskolan i Malmö.

Plats: Teaterhögskolan i Malmö, studio D

Medverkande: Esmeralda Ahlqvist

Det finns ett begränsat antal platser för publik. Anmäl intresse till biljettbokning [at] thm [dot] lu [dot] se och specificera visningstillfälle. Bokningsbekräftelse kommer på mail.

Facebook event>>

Läs mer på Teaterhögskolans webb>>