Bör företags hållbarhetsarbete betraktas med skepticism?

De globala målen för hållbar utveckling målas på en gul bakgrund mot texten Hållbarhet eller hyckleri?
Föreläsning
Hållbarhet står högt på agenda både inom politiken, näringslivet och i akademin. Utvecklingen har dock kantats av skepticism där företag anklagats för green-, blue och nu även SDG-washing. Finns det fortfarande fog för denna skepticism eller har insikten om att ett prioriterat hållbarhetsarbete är god affärsnytta förändrat deras verksamhet? Susanne Arvidsson, docent vid Ekonomihögskolan hjälper oss navigera näringslivsdjungeln.

I ett samarbete mellan Lunds Naturskyddsförening, Lunds stadsbibliotek och Hållbarhetsforum vid Lunds universitet bjuder vi in till en serie föreläsningar kl 18.00 i bibliotekets atriumgård. Efter föreläsningen finns möjlighet att ställa frågor till kvällens talare.

Utan kostnad. Ingen föranmälan.

Läs hela höstens program genom att klicka här.

Tid:
2019-10-09 18:00