Den accelererande artdöden

Tre gravstenar med utrotade svenska arter skriva på framsidan mot en gul bakgrund med grön text där det står "Den accelererande artdöden"
Föreläsning
Enligt IPBES, världens ledande forskarsamfund rörande biologisk mångfald, är en miljon av världens arter utrotningshotade, en accelererande trend som kommer ha allvarliga konsekvenser både för våra ekosystems stabilitet och för mänskligheten. Torsten Krause, forskare vid Lunds Universitets Center för Hållbarhetsforskning presenterar rapportens innehåll, med exempel från sitt expertområde – Skogen

I ett samarbete mellan Lunds Naturskyddsförening, Lunds stadsbibliotek och Hållbarhetsforum vid Lunds universitet bjuder vi in till en serie föreläsningar kl 18.00 i bibliotekets atriumgård. Efter föreläsningen finns möjlighet att ställa frågor till kvällens talare.

Utan kostnad. Ingen föranmälan.

Läs hela höstens program genom att klicka här.

Tid:
2019-09-18 18:00