Föreläsning i studieteknik vid LTH, Lund

Föreläsare
Björn Liljeqvist
Föreläsning
Björn Liljeqvist är civilingenjör i elektroteknik och föreläser om hur dina studier blir framgångsrika. Denna förläsning ges för samtliga studenter i årskurs 1 vid civilingenjörsutbildningarna i Lund och högskoleingenjörsutbildningarna i Helsingborg.
Björn är författare till boken "Plugga smart och lär dig mer" och har lärt ut effektiv studieteknik till tiotusentals personer sedan ett drygt decennium. Han är civilingenjör, styrelsemedlem i Mensa International och driver idag egna företaget BrainGain. Föreläsningen arrangeras av Studentcentrum LTH.

Allt du inte visste att du behövde veta om hur man blir ingenjör. Nå större framgång till mindre besvär i dina studier. Hur får vi tiden att räcka till? Vad gör folk som minns allt de behöver och ändå hinner med att ha ett liv? Spelar det roll var man sitter? Hur hänger kunskap och förståelse ihop? Fungerar "speed reading"? Hur slutar man skjuta upp saker? Och hur fixar man matten? Missa inte denna populära föreläsning som gjort succé på Chalmers, KTH och nu även Lunds Tekniska Högskola!

Läs mer: www.braingain.se

Välkomna!
Tid:
2018-09-26 10:00 till 12:00
Plats:
Aulan, LTH Kårhuset - John Ericssons väg 3 (hörnet John Ericssons väg/Sölvegatan)
Kontakt:
roger.von_moltzer [at] lth.lu.se