Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Graduate Fair

studenter
Mässa
Planerar du att läsa vidare efter din kandidatexamen? Är du nyfiken på att lära dig mer om hur man blir antagen till ett mastersprogram på engelska vid Lunds universitet? Har du funderat på att läsa vidare inom ett helt nytt ämnesområde? Kom till Lunds universitets Graduate Fair för att lära dig mer om vilka program som erbjuds på engelska vid Lunds universitet!

Graduate Fair

Graduate Fair är en utbildningsmässa för dig som är intresserad av att läsa ett internationellt program på engelska. Under mässan kommer representanter från våra 100 internationella mastersprogram och våra internationella kandidatprogram att finnas representerade för att möta alla intresserade studenter. Graduate Fair är din chans att lära dig mer om vilka kandidat- och mastersprogram som erbjuds på engelska och vilka program som passar just din akademiska bakgrund och ditt karriärintresse. Mässan är också en möjlighet för dig att få reda på hur du gör en komplett ansökan, vilka dokument du behöver skicka in och du ska tänka kring de programspecifika dokument som kan krävas av programmen. 

Notera att ansökningsperioden för våra internationella mastersprogram är 15 oktober- 15 januari, för studier som startar på höstterminen. Som besökare till Lund kan du före mässan ta chansen att följa med på en guidad tur runt universitetets huvudområden - de guidade turerna avgår circa 14:30.
 

Vem är mässan till för?

Alla presumtiva studenter är välkomna! Oavsett om du är en nuvarande svensk eller internationell kandidatstudent vid Lunds universitet, en presumtiv student från Sverige eller till och med en utlandsbaserad svensk som vill veta mer om hur man ansöker om studier hemma i Sverige så är du välkommen.

 

Registrera dig!

Anmäl dig här till Graduate Fair 22 november 2018 (extern länk) 

Mässan kommer att hållas på engelska, då undervisningsspråket på samtliga internationella mastersprogram är engelska.

Rundvandring på Lunds universitet
Om du planerar att besöka Lunds universitets Graduate Fair kan du före mässan ta chansen att följa med på en guidad tur runt universitetets huvudområden. De guidade turerna avgår med jämna mellanrum mellan 14:45 och 15:15 från Café Athen i AF Borgen, och tar omkring 1 timme beroende på vilken tur du väljer att ansluta dig till. De tidigaste avgångarna kommer att guida dig genom fler delar av universitetet än de senare avgångarna, som blir något kortare. Er guide kommer att avsluta turen med att visa vägen till LUX, där Lunds universitets Graduate Fair öppnar dörrarna klockan 16:00. Rundvandringen kan komma att innehålla en längre backe i ett annars väldigt plant universitetsområde. Vi rekommenderar er att ha på er bekväma skor och kläder efter väder! 

Film - Graduate Fair och Campus Tour 2017

Film av Graduate Fair 2017
Tid: 
2018-11-22 16:00 till 18:00
Plats: 
LUX Helgonavägen 3, Lund
Kontakt: 
degreestudies [at] lu.se

Om händelsen

Tid: 
2018-11-22 16:00 till 18:00
Plats: 
LUX Helgonavägen 3, Lund
Kontakt: 
degreestudies [at] lu.se

Box 117, 221 00 LUND
Telefon 046-222 00 00 (växel)
Telefax 046-222 47 20
lu [at] lu [dot] se

Fakturaadress: Box 188, 221 00 LUND
Organisationsnummer: 202100-3211
Om webbplatsen