Graduate Fair

Grad Fair
Mässa
Planerar du att läsa vidare efter din kandidatexamen? Är du nyfiken på att lära dig mer om hur man blir antagen till ett mastersprogram på engelska vid Lunds universitet? Har du funderat på att läsa vidare inom ett helt nytt ämnesområde? Kom till Lunds universitets Graduate Fair för att lära dig mer om vilka program som erbjuds på engelska vid Lunds universitet!

Graduate Fair

Graduate Fair är en utbildningsmässa för dig som är intresserad av att läsa ett internationellt program på engelska. Under mässan kommer representanter från våra 100 internationella mastersprogram och våra internationella kandidatprogram att finnas representerade för att möta alla intresserade studenter. Graduate Fair är din chans att lära dig mer om vilka kandidat- och mastersprogram som erbjuds på engelska och vilka program som passar just din akademiska bakgrund och ditt karriärintresse. Mässan är också en möjlighet för dig att få reda på hur du gör en komplett ansökan, vilka dokument du behöver skicka in och du ska tänka kring de programspecifika dokument som kan krävas av programmen.

Notera att ansökningsperioden för våra internationella mastersprogram är 15 oktober- 15 januari, för studier som startar på höstterminen.

Vem är mässan till för?

Alla presumtiva studenter är välkomna! Oavsett om du är en nuvarande svensk eller internationell student vid Lunds universitet, en presumtiv student från Sverige eller till och med en utlandsbaserad svensk som vill veta mer om hur man ansöker om studier hemma i Sverige så är du välkommen.

Registrera dig!

Registrera dig här: Graduate Fair 28 november 2019 (extern länk)

Guidad tur runt universitetet
Om du planerar att besöka Lunds universitets Graduate Fair kan du före mässan ta chansen att följa med på en guidad tur runt universitetets huvudområden. Information gällande tid och plats för de guidade turerna finns att hitta på vår hemsida.

Film - se vad nuvarande studenter har att säga om att läsa ett internationellt masterprogram vid Lunds universitet

Tid:
2019-11-28 16:00 till 18:00