Inställt: Ekonomidagen i Lund 2020

Siluetterna av människor, troligen i kontorsmiljö, med en stiliserad jordglob framför sig. Bilden symboliserar arbete, karriär och globalisering, samt digitalisering. Illustration.
Föreläsning
Inställt! Varmt välkommen till en fullspäckad dag med föreläsningar och samtal på Ekonomihögskolan vid Lunds universitet. Årets tema: Morgondagens ledarskap – utmaningar och perspektiv.

Inställt: Ekonomidagen 26 mars 2020

Dessvärre har vi tagit ett beslut om att skjuta fram Ekonomidagen som skulle ägt rum den 26 mars. Anledningen är det pågående coronavirusutbrottet.

Ibland händer saker snabbt och det är trist att vi måste meddela det här. Stort tack för ert visade intresse för en inspirerande dag i ledarskapets tecken. Vi kommer att flytta Ekonomidagen cirka ett år framåt i tiden och ber om att få återkomma med ett nytt datum, som ni givetvis får möjlighet att anmäla er till igen, om ni så önskar.

*** INAKTUELL INFORMATION NEDAN. EVENTET ÄR INSTÄLLT. ***

Den 26 mars är det dags för den andra Ekonomidagen i Lund. Då ställer vi frågor om ledarskap i värld under förändring. Vilka krav ställer vi på framtidens ledare? Hur leda i en ombytlig organisation? Hur påverkas vi av ny teknik och nya möjligheter att organisera sig?

Alla som är intresserade av ledarskap och organisation är hjärtligt välkomna. Fri entré.

Anmälan öppnar i slutet av januari. Du kommer då att hitta en länk till anmälan via ehl.lu.se.

Tider och innehåll är preliminära. Med reservation för ändringar.

Familjen Jan Söderbergs pris i ekonomi

Ekonomidagen anordnas med anledning av att Ekonomihögskolan dagen innan delar ut 2020 års upplaga av Jan Söderberg Family Prize in Economics and Management till en forskare inom ekonomi och management.

Läs mer om priset här

Tid: