Master's Information Session

Study Opportunities broschyromslag
Övrigt
Planerar du att läsa vidare efter din kandidatexamen? Är du nyfiken på att lära dig mer om hur du kan bli antagen till ett masterprogram på engelska vid Lunds universitet? Har du funderat på att läsa vidare inom ett helt nytt ämnesområde? Kom till Lunds universitets ”Master’s Information Session”!

(Click here for information about this event in English)

Lunds universitets Master’s Information Session är din chans att lära dig mer om:

• vilka internationella masterprogram som erbjuds vid Lunds universitet
  • anmälningsperioder
  • hur man gör en komplett ansökan
  • vilka program som passar just din akademiska bakgrund och dina karriärintressen

Du är välkommen!
Alla presumtiva mastersstudenter är välkomna! Oavsett om du är en nuvarande svensk eller internationell kandidatstudent vid Lunds universitet, en utbytesstudent på besök eller en potentiell student från Sverige, eller utomlands, så är du välkommen!

Registrera dig nu!
Registrera dig här om du vill komma till Master’s Information Session 16 May!

Master’s Information Session kommer att hållas på engelska, då undervisningsspråket på samtliga internationella mastersprogram är engelska.

Tid:
2019-05-16 16:00 till 17:15