ONLINE: Finanskris – eller? Nationalekonomisk coronaspaning

Illustration av coronaviruset samt en nedåtgående pil.
Seminarium
Välkommen till ett webbsänt seminarium som tar upp frågor som: Har coronavirusets framfart gett oss en finanskris? Är ekonomiska kriser oundvikliga? Hur kan och bör den nuvarande situationen hanteras? Vad lärde vi oss av finanskrisen 2008? Innebär det nuvarande läget en vändpunkt som kan skapa något nytt?

Möt Fredrik N G Andersson, docent i nationalekonomi och flitigt anlitad som finansexpert av såväl media som Riksdagen. Samtalet leds av Eleni Cronström som driver kommunikationsbyrån Cronström & Co och brinner för värdeskapande samtal.

Webbseminariet är det andra avsnittet av Ekonomihögskolans nya seminarieserie på webben, Morning talks. Ta del av de senaste spaningarna av och med våra kunniga forskare och ta chansen att ställa dina frågor om det dagsaktuella ekonomiska läget.

Läs mer om eventet på Ekonomihögskolans webbplats

Var: Via öppet event på Ekonomihögskolans kanal på Youtube.

Till Youtube-kanalen

Frågor: Vad vill du fråga Fredrik? Mejla gärna till event [at] ehl [dot] lu [dot] se. Du kan också ställa frågor direkt på Youtube-eventet inför och under livestreamingen, men då måste du vara inloggad på Youtube med ditt Google-konto.

Kostnad: Gratis.

Tid: