Öppet informationsmöte: Att ansöka om Tema och Advanced Study Group vid Pufendorfinstitutet

Ett hus med fasad i rött tegel
Pufendorfinstitutet. Foto: Petra Francke
Övrigt
Pufendorfinstitutet inbjuder till möte med information och rådgivning om hur man ansöker om Tema eller Advanced Study Group vid institutet.

Är du intresserad av att ansöka om ett Tema eller en Advanced Study Group vid Pufendorfinstitutet?

Välkommen till ett informationsmöte där du får möjligheten att höra mer om vad det innebär att söka och arbeta i en tvärvetenskaplig forskargrupp vid Pufendorfinstitutet. Du får också tips på hur du skriver en ansökan och möjlighet att ställa frågor om vår verksamhet.

Alla forskare eller intresserad personal vid Lunds universitet är välkomna. Ingen anmälan krävs.

Vad är ett Tema

Vad är en Advanced Study Group

-----------------------------------------------------

Invitation to The Pufendorf Institute for Advanced Studies for information and advice about applications for Themes and Advanced Study Groups.

Have you thought about applying for a Theme or an Advanced Study Group at The Pufendorf IAS?
Welcome to a briefing on how to apply and what it means to work in an interdisciplinary research group at the Pufendorf IAS.

All researchers and staff at Lund University are welcome. No registration needed!

Tid:
2019-10-14 15:30