Boka en tid med Studieverkstaden

Mejladressen måste sluta på @student.lu.se.
Ange vilket program eller vilken kurs du läser.
Ange vilken fakultet du tillhör.
Beskriv kortfattat vad du behöver hjälp med.
Ange ett eller flera datum när det passar dig att boka in en tid.
Ange om du har en deadline och i så fall när.
Genom att skicka in det här formuläret godkänner jag att ovanstående uppgifter lagras av Lunds universitet, med syftet att bli kontaktad av Studieverkstaden för tidsbokning.

Behandling av personuppgifter vid Lunds universitet