Tillsammans över tröskeln till framtidens klassrum

ett av våra tematiska samverkansinitiativ

Vilka för- och nackdelar finns det med teknikstödda lärmetoder – och hur de kan kombineras med icke-teknikstödda metoder?

Här undersöker vi nästa generations lärteknologi tillsammans med bland andra skolförvaltningar och skolor i Skåne.

Forskare, lärare, elever och andra aktörer samverkar med målen att:

• bättre förstå och förklara lärande och undervisning samt
  • bidra till nya och förbättrade undervisningspraktiker och innovativa stöd för lärande och undervisning.

Samverkansparter:

• Skol- /utbildningsförvaltningarna i Lund, Helsingborg och Burlöv
  • Macleanskolan och Rutgerskolan, Skurup
  • Fäladsskolan, Vårfruskolan och Svaneskolan i Lund
  • Doktorander i Lärande (DIL)
  • Massive Entertainment i Malmö
  • Science Center, Malmö Museer