Forskning inom informationsteknologi och mobil kommunikation

Utvecklingen och behovet av informationsteknologi och mobil kommunikation går snabbt framåt både inom industri och i vårt samhälle.
Ny kunskap och metoder behövs inom bl a trådlösa 5G - teknologier, nätverkslösningar, samarbetande robotsystem och optimering och styrning av autonoma fordon.

ELLIIT

ELLIIT – Excellence Center at Linköping-Lund in Information Technology – är ett gemensamt, strategiskt forskningsinitiativ inom IT och mobil kommunikation vid Linköpings universitet och Lunds universitet.