Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Tatiana Pyshkina, sakkunnig finanscontroller

”Den perfekta chansen kommer att hitta dig!”

Till Innovation och global hållbar utveckling - Masterprogram

Tatiana Pyshkina från Ryssland arbetar som sakkunnig finanscontroller på huvudkontoret för Volvo Cars i Göteborg. Med två masterexamina från Lunds universitet, i statsvetenskap och ekonomisk historia, reflekterar hon över sina val av utbildning, sina examina och vad som ledde fram till hennes nuvarande jobb.

Fakta: Tatiana Pyshinka

Bild på Tatiana

Kommer från: Ryssland

Examen:Master's Programme in European Affairs (Statsvetenskap) och Master’s Programme in Innovation and Spatial Dynamics (Ekonomisk historia)

Bor nu: Göteborg, Sweden

Nuvarande titel: Sakkunnig finanscontroller (Expert Financial Controller)

Samhällsvetenskap, studier på masternivå

Ekonomihögskolan, studier på masternivå

Gå med i alumnnätverket

Alumnnätverket är ett professionellt och socialt nätverk för alla som har läst vid Lunds universitet. Genom nätverket kan du lättare behålla dina kontakter från studietiden och utveckla nya. Över 30 000 tidigare studenter har gått med i nätverket – gör det du med!

Mer om alumnnätverket

Registrera dig som alumn

Kristina Kappelin. Foto: Casia Bromberg

Vill du läsa fler intervjuer med f.d. studenter? Kolla här!