Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Human Ecology: Master's (Two Years) Thesis

Kurs 30 högskolepoäng

Beskrivning

Examensarbetet är ett självständigt arbete som behandlar förhållandet mellan människa och miljö och hållbarhetsfrågor från ett gränsöverskridande perspektiv.

Arbetet ska behandla en särskild fråga i humanekologi och tillämpa teoretiska referensramar och forskningsmetoder på en viss uppsättning empiriska data. Frågeställningen, teorin, metoderna, det empirisaka underlaget och slutsatserna ska vara tydligt angivna. Studenten ska tillämpa perspektiv, begrepp och metoder som inhämtats tidigare under utbildningen.

Stängd för anmälan

Alla utbildningstillfällen

Kontakt

Humanekologi

Besöksadress
Geocentrum I, Sölvegatan 10, Lund

+46 46 222 17 59

http://www.keg.lu.se

Behörighet & urval

Förkunskapskrav

kandidatexamen i humanekologi, annat ämne relevant för programmet såsom antropologi, sociologi, geografi, miljövetenskap eller motsvarande. Fullgjorda kursfodringar på kurser på avancerad nivå i humanekologi omfattande 30 högskolepoäng, fullgjorda kursfodringar på kurser på avancerad nivå i forskningsmetodologi, omfattande 30 högskolepoäng. Engelska 6/Engelska B.

Urval

Platserna fördelas enligt: Högskolepoäng (HPAV): 100 %.

Anmälan & antagning

Start Vårterminen 2024

Dagtid Lund, heltid 100%

På engelska

Studieperiod

15 januari 2024 - 2 juni 2024

Ansökan

Kan bara sökas inom utbildningsprogram.

Start Vårterminen 2025

Dagtid Lund, heltid 100%

På engelska

Studieperiod

20 januari 2025 - 8 juni 2025

Ansökan

Kan bara sökas inom utbildningsprogram.

Anmäl dig via antagning.se

Du anmäler dig till våra kurser och program på Antagning.se. Där kan du sedan följa din anmälan och kontrollera att dina meriter registrerats. Det är även där du loggar in för att svara på ditt antagningsbesked.

Läs mer om anmälan och antagning samt sista anmälningsdag på våra Studera-sidor

Antagning.se


Sen anmälan

Efter sista anmälningsdag stänger anmälan till alla utbildningar. De kurser och program som har platser kvar efter första urvalet kan öppna för sen anmälan efter att de första antagningsbeskeden publicerats. Dessa utbildningar är då märkta ”Öppen för sen anmälan” på Antagning.se. Detta gäller anmälan till vår-, sommar- och hösttermin.

Läs mer om sen anmälan här

Gör en sen anmälan på Antagning.se

Anmälnings- och studieavgifter för medborgare utanför EU/EES

Avgifterna gäller alltså inte dig som är medborgare i Sverige, något annat EU- eller ESS-land eller Schweiz. Läs vidare på https://antagning.se/sv/studier-pa-hogskoleniva/anmalnings--och-studieavgifter/

Anmälningsavgiften är 900 kronor. Studieavgiften för Human Ecology: Master's (Two Years) Thesis är 62 500 SEK.