Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Informatik: Tvärvetenskaplig projektutveckling med praktisk tillämpning i grupp

Kurs 7,5 högskolepoäng
Kursen ges i samarbete med Sten K. Johnson Centre for Entrepreneurship och som en valbar kurs vid samtliga fakulteter vid Lunds universitet. Det innebär att studenter med olika förkunskaper kommer att blandas i grupper för att använda sina respektive kompetenser och förmågor i utvecklandet av ett projekt.

Kursen syftar till att ge informatikstuderande kompetenser och verktyg för att arbeta effektivt med att utveckla olika typer av projekt. Som systemvetare har du stora möjligheter att leda eller arbeta i projekt, liksom att starta egna projekt inom ditt intresseområde. 

Projekt kräver oftast fler kompetenser än de du själv har. Därför kommer du i denna kurs att utveckla ett projekt tillsammans med studenter från andra fakulteter. På så sätt kan ni genomföra bättre projekt, men också bredda er egna kunskapsbas genom att lära från varandra. Ni ska gemensamt utveckla ett projekt med hjälp av er samlade kompetens. Projektet kan ni definiera själva eller också levererar en organisation en utmaning för er att lösa. Målet är att lära er – förutom verktyg och teori – ett entreprenöriellt förhållningssätt.

Mer om utbildningen hittar du på http://www.ics.lu.se/utbildning/kurser/infg01

Kontakt

Institutionen för informatik
Ole Römers väg 6, 223 63 Lund
+46 46 222 80 20

Viktoria Svenby

Studievägledare

+46 46 222 80 25

viktoria [dot] svenby [at] ics [dot] lu [dot] se

Behörighet & urval

Förkunskapskrav

Grundläggande behörighet samt minst 60 hp informatik eller motsvarande.

Urval

Platserna fördelas enligt: Betyg: 20 %, Högskoleprov: 10 %, Akademiska meriter (APGR): 70 %.

Anmälan & antagning

Alla utbildningstillfällen

Start Höstterminen 2019

Studieperiod

Ansökan

Dagtid Lund, halvtid 25%

På svenska

2 september 2019 - 19 januari 2020

Öppen för sen anmälanAnmäl dig

Du anmäler dig till våra kurser och program på Antagning.se. Där kan du sedan följa din anmälan och kontrollera att dina meriter registrerats. Det är även där du loggar in för att svara på ditt antagningsbesked.

Läs mer om anmälan och antagning samt sista anmälningsdag på våra Studera-sidor

Antagning.se

Sen anmälan

Efter sista anmälningsdag stänger anmälan till alla utbildningar. De kurser och program som har platser kvar efter första urvalet kan öppna för sen anmälan efter att de första antagningsbeskeden publicerats. Dessa utbildningar är då märkta ”Öppen för sen anmälan” på Antagning.se. Detta gäller anmälan till vår-, sommar- och hösttermin.

Läs mer om sen anmälan här

Gör en sen anmälan på Antagning.se

 

 

 

Anmälnings- och studieavgifter för medborgare utanför EU/EES

Avgifterna gäller alltså inte dig som är medborgare i Sverige, något annat EU- eller ESS-land eller Schweiz. Läs vidare på https://www.antagning.se/sv/Ta-reda-pa-mer-/Anmalnings--och-studieavgifter/

Anmälningsavgiften är 900 kronor. Studieavgiften för Informatik: Tvärvetenskaplig projektutveckling med praktisk tillämpning i grupp är 12 500 SEK.

Box 117, 221 00 LUND
Telefon 046-222 00 00 (växel)
Telefax 046-222 47 20
lu [at] lu [dot] se

Fakturaadress: Box 188, 221 00 LUND
Organisationsnummer: 202100-3211
Om webbplatsen