Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

En kulturskola för alla

Kurs 3 högskolepoäng

Beskrivning

Intensiv projektkurs som ger dig metoder och verktyg för projektledning inom kulturskolan. Kursen kan läsas fristående eller som en del av kulturskolepedagogutbildningen.

I kursen samarbetar deltagarna under två veckor med att designa och skapa projekt för deltagarstyrt och tvärkonstnärligt lärande med utgångspunkt i ett inkluderande förhållningssätt och en kulturskola för alla. Kunskaperna och erfarenheterna i kursen ska ge studenterna möjligheter att ta en aktiv roll i att leda, utveckla och genomföra projekt i en dynamisk miljö.

Kursen ges på helfart under v. 35-36 och är förlagd till den konstnärliga fakultetens lokaler på Inter Arts Center i Malmö.

Kontakt: Lena Hallabro, lena [dot] hallabro [at] mhm [dot] lu [dot] se

Mer info om kursstart finner du här: https://lu.box.com/s/4g40shgq65psfh10hk900944sbkrzchv

Stängd för anmälan

Alla utbildningstillfällen

Kontakt

Musiklärarutbildningens kansli (Musikhögskolan)

Besöksadress
Ystadvägen 25, Malmö

Behörighet & urval

Förkunskapskrav

Grundläggande samt 120 hp inom ett konstnärligt ämne inom musik, teater eller konst.

Urval

Platserna fördelas enligt: Betyg: 20 %, Högskoleprov: 10 %, Akademiska meriter (APGR): 70 %.

Anmälan & antagning

Start Höstterminen 2021

Dagtid Malmö, deltid 12%

På svenska

Studieperiod

30 augusti 2021 - 3 september 2021

Ansökan

Stängd för anmälan

UrvalsgrupperHT 2021
Gymnasiebetyg utan komplettering (BI)20,90
Gymnasiebetyg med komplettering (BII)-
Högskoleprovet (HP)-
Akademiska poäng på grundnivå (APGR)165,0

Totalt antal antagna

Höstterminen 2021 - 5 st

- (streck) = ingen antagen i gruppen
* (stjärna) = alla antagna i gruppen

Tabellen visar lägsta meritkrav/poäng på högskoleprovet som krävdes för aktuell termin. Siffrorna varierar beroende på bland annat antal sökande och antal platser. Läs mer om antagningspoäng.

Anmäl dig via antagning.se

Du anmäler dig till våra kurser och program på Antagning.se. Där kan du sedan följa din anmälan och kontrollera att dina meriter registrerats. Det är även där du loggar in för att svara på ditt antagningsbesked.

Läs mer om anmälan och antagning samt sista anmälningsdag på våra Studera-sidor

Antagning.se


Sen anmälan

Efter sista anmälningsdag stänger anmälan till alla utbildningar. De kurser och program som har platser kvar efter första urvalet kan öppna för sen anmälan efter att de första antagningsbeskeden publicerats. Dessa utbildningar är då märkta ”Öppen för sen anmälan” på Antagning.se. Detta gäller anmälan till vår-, sommar- och hösttermin.

Läs mer om sen anmälan här

Gör en sen anmälan på Antagning.se

Anmälnings- och studieavgifter för medborgare utanför EU/EES

Avgifterna gäller alltså inte dig som är medborgare i Sverige, något annat EU- eller ESS-land eller Schweiz. Läs vidare på https://antagning.se/sv/studier-pa-hogskoleniva/anmalnings--och-studieavgifter/

Anmälningsavgiften är 900 kronor. Studieavgiften för En kulturskola för alla är 9 500 SEK.