Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Att iscensätta tvärkonstnärligt lärande

Kurs 12 högskolepoäng

Beskrivning

Kursen är en fördjupningskurs inom tvärkonstnärlig projektledning där deltagarna planerar och iscensätter tvärkonstnärligt lärande för och med barn och unga i kulturskolan.

Kursen kan läsas fristående eller som en del av kulturskolepedagogutbildningen. Kursen startar med två projektveckor på heltid i v. 37-38, undervisningen sker därefter kontinuerligt på måndagarna kl. 9-14 fram till v. 3. 

Förkunskapskrav: KUSE11, 15, 27 eller motsvarande.

Kontakt: Lena Hallabro, lena [dot] hallabro [at] mhm [dot] lu [dot] se

Mer info om kursstart finner du här: https://lu.box.com/s/alcfzir8mp99afj30bifkhtutf95fdzv

 

Stängd för anmälan

Alla utbildningstillfällen

Kontakt

Musiklärarutbildningens kansli (Musikhögskolan)

Besöksadress
Ystadvägen 25, Malmö

Behörighet & urval

Förkunskapskrav

Särskild behörighet: motsvarande 120 hp inom ett konstnärligt ämne inom musik, scenkonst eller konst samt godkänt betyg i KUSE11, KUSE15 och KUSE27.

Urval

Platserna fördelas enligt följande: Betyg 20%, Högskoleprov 10% och antal tidigare högskolepoäng vid sista anmälningsdag (upp till 165) 70%.

Anmälan & antagning

Start Höstterminen 2022

Dagtid Malmö, deltid 33%

På svenska

Studieperiod

29 augusti 2022 - 15 januari 2023

Ansökan

Stängd för anmälan

UrvalsgrupperHT 2022
Gymnasiebetyg utan komplettering (BI)-
Högskoleprovet (HP)-

Totalt antal antagna

Höstterminen 2022 - 0 st

- (streck) = ingen antagen i gruppen
* (stjärna) = alla antagna i gruppen

Tabellen visar lägsta meritkrav/poäng på högskoleprovet som krävdes för aktuell termin. Siffrorna varierar beroende på bland annat antal sökande och antal platser. Läs mer om antagningspoäng.

Anmäl dig via antagning.se

Du anmäler dig till våra kurser och program på Antagning.se. Där kan du sedan följa din anmälan och kontrollera att dina meriter registrerats. Det är även där du loggar in för att svara på ditt antagningsbesked.

Läs mer om anmälan och antagning samt sista anmälningsdag på våra Studera-sidor

Antagning.se


Sen anmälan

Efter sista anmälningsdag stänger anmälan till alla utbildningar. De kurser och program som har platser kvar efter första urvalet kan öppna för sen anmälan efter att de första antagningsbeskeden publicerats. Dessa utbildningar är då märkta ”Öppen för sen anmälan” på Antagning.se. Detta gäller anmälan till vår-, sommar- och hösttermin.

Läs mer om sen anmälan här

Gör en sen anmälan på Antagning.se

Anmälnings- och studieavgifter för medborgare utanför EU/EES

Avgifterna gäller alltså inte dig som är medborgare i Sverige, något annat EU- eller ESS-land eller Schweiz. Läs vidare på https://antagning.se/sv/studier-pa-hogskoleniva/anmalnings--och-studieavgifter/

Anmälningsavgiften är 900 kronor. Studieavgiften för Att iscensätta tvärkonstnärligt lärande är 38 000 SEK.