Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Att iscensätta tvärkonstnärligt lärande

Kurs 12 högskolepoäng

Beskrivning

Kursen är en fördjupningskurs inom tvärkonstnärlig projektledning där deltagarna planerar och iscensätter tvärkonstnärligt lärande för och med barn och unga i kulturskolan.

Kursen kan läsas fristående eller som en del av kulturskolepedagogutbildningen. Kursen startar med två projektveckor på heltid vecka 35-36. Undervisningen sker därefter kontinuerligt enligt schema fram till och med tillfälle för redovisning och examination i vecka 44. 

Förkunskapskrav: KUSE11, 15, 27 eller motsvarande.

Kontakt: Lena Hallabro, lena [dot] hallabro [at] mhm [dot] lu [dot] se

Läs mer om fristående kurser vid Musikhögskolan i Malmö

 

Stängd för anmälan

Alla utbildningstillfällen

Kontakt

Musiklärarutbildningens kansli (Musikhögskolan)

Besöksadress
Ystadvägen 25, Malmö

Behörighet & urval

Förkunskapskrav

Särskild behörighet: motsvarande 120 hp inom ett konstnärligt ämne inom musik, scenkonst eller konst samt godkänt betyg i KUSE11, KUSE15 och KUSE27.

Urval

Platserna fördelas enligt följande: Betyg 20%, Högskoleprov 10% och antal tidigare högskolepoäng vid sista anmälningsdag (upp till 165) 70%.

Anmälan & antagning

Start Höstterminen 2023

Dagtid Malmö, deltid 33%

På svenska

Studieperiod

28 augusti 2023 - 14 januari 2024

Ansökan

Inställt

Anmäl dig via antagning.se

Du anmäler dig till våra kurser och program på Antagning.se. Där kan du sedan följa din anmälan och kontrollera att dina meriter registrerats. Det är även där du loggar in för att svara på ditt antagningsbesked.

Läs mer om anmälan och antagning samt sista anmälningsdag på våra Studera-sidor

Antagning.se


Sen anmälan

Efter sista anmälningsdag stänger anmälan till alla utbildningar. De kurser och program som har platser kvar efter första urvalet kan öppna för sen anmälan efter att de första antagningsbeskeden publicerats. Dessa utbildningar är då märkta ”Öppen för sen anmälan” på Antagning.se. Detta gäller anmälan till vår-, sommar- och hösttermin.

Läs mer om sen anmälan här

Gör en sen anmälan på Antagning.se

Anmälnings- och studieavgifter för medborgare utanför EU/EES

Avgifterna gäller alltså inte dig som är medborgare i Sverige, något annat EU- eller ESS-land eller Schweiz. Läs vidare på https://antagning.se/sv/studier-pa-hogskoleniva/anmalnings--och-studieavgifter/

Anmälningsavgiften är 900 kronor. Studieavgiften för Att iscensätta tvärkonstnärligt lärande är 38 000 SEK.