Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Logopedi: Magisteruppsats

Kurs 30 högskolepoäng

Kursens syfte är att studenten förvärvar kunskaper och färdigheter i att planera och genomföra en vetenskaplig undersökning, redovisa, analysera och värdera resultaten samt att kritiskt granska andras arbeten.Kursen innhåller planering, genomförande, redovisning och försvar av en empirisk undersökning samt kritisk granskning av ett vetenskapligt arbete, forskningsetiska överväganden, att skriva och kritiskt granska vetenskapliga artiklar. Kursen omfattar även moment inom ramen för kommunikationsstrimman och lärandeportföljen.

Kontakt

Institutionen för kliniska vetenskaper, Lund
Barngatan 4, Skånes universitetssjukhus, 221 85 Lund

Behörighet & urval

Förkunskapskrav

Logopedexamen motsvarande kandidatexamen eller annan medicinsk kandidatexamen samt godkänd kurs i vetenskapsmetodik (LOGN72 eller motsvarande).

Urval

Platserna fördelas enligt: Akademiska meriter (APAV): 100 %.

Anmälan & antagning

Alla utbildningstillfällen

Start Vårterminen 2018

Studieperiod

Ansökan

Dagtid Lund, heltid 100%

På svenska

15 januari 2018 - 3 juni 2018

Ordinarie anmälningstid har gått ut.

Du anmäler dig till våra kurser och program på Antagning.se. Där kan du sedan följa din anmälan och kontrollera att dina meriter registrerats. Det är även där du loggar in för att svara på ditt antagningsbesked.

Läs mer om anmälan och antagning samt sista anmälningsdag på våra Studera-sidor

Antagning.se

Sen anmälan

Efter sista anmälningsdag stänger anmälan till alla utbildningar. De kurser och program som har platser kvar efter första urvalet kan öppna för sen anmälan efter att de första antagningsbeskeden publicerats. Dessa utbildningar är då märkta ”Öppen för sen anmälan” på Antagning.se. Detta gäller anmälan till vår-, sommar- och hösttermin.

Läs mer om sen anmälan här

Gör en sen anmälan på Antagning.se

 

 

 

Anmälnings- och studieavgifter för medborgare utanför EU/EES

Avgifterna gäller alltså inte dig som är medborgare i Sverige, något annat EU- eller ESS-land eller Schweiz. Läs vidare på https://www.antagning.se/sv/Ta-reda-pa-mer-/Anmalnings--och-studieavgifter/

Anmälningsavgiften är 900 kronor. Studieavgiften för Logopedi: Magisteruppsats är 65 000 SEK.

Box 117, 221 00 LUND
Telefon 046-222 00 00 (växel)
Telefax 046-222 47 20
lu [at] lu [dot] se

Fakturaadress: Box 188, 221 00 LUND
Organisationsnummer: 202100-3211
Om webbplatsen