Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Blekinge International Brass Academy 2021 (BIBA)

Kurs 7.5 högskolepoäng

Beskrivning

Sommarkursen Blekinge International Brass Academy samlar ett stort antal brassmusiker varje år. Kursen ges i centrala Karlskrona, mitt i Blekinge skärgård. Internationellt verksamma brassmusiker och solister undervisar på kursen.

I kursen ingår individuell undervisning, interpretationsstudier, orkesterutdragsspel, seminarier, masterclasses och konserter. Kursen riktar sig till brassmusiker på högskolenivå samt yrkesverksamma och ges i samarbete med Blekinge International Summer Academy. Kursperiod: 28/6-3/7 2021.

Mer information: bibacademy.com

Kontaktperson: Marcus Petersson; cmmp [at] me [dot] com

Mer om utbildningen hittar du på http://bibacademy.com

Stängd för anmälan

Alla utbildningstillfällen

Kontakt

Musiker- och kyrkomusikerutbildningarnas kansli (Musikhögskolan)

Besöksadress
Ystadvägen 25, Malmö

Behörighet & urval

Förkunskapskrav

Grundläggande samt särskild behörighet: Studerar eller har studerat vid musikhögskola eller motsvarande, minst 7,5 hp instrumentalstudier för brassinstrument.

Urval

konstnärliga akademiska meriter i ämnet musik Urval sker i urvalsgrupper för att uppnå kammarmusikbesättning för brass: horn, trumpet, trombon och tuba.

Anmälan & antagning

Start Summer Semester 2021

Dagtid Karlskrona, heltid 100%

På engelska

Studieperiod

28 juni 2021 - 3 juli 2021

Ansökan

Stängd för anmälan

Anmäl dig via antagning.se

Du anmäler dig till våra kurser och program på Antagning.se. Där kan du sedan följa din anmälan och kontrollera att dina meriter registrerats. Det är även där du loggar in för att svara på ditt antagningsbesked.

Läs mer om anmälan och antagning samt sista anmälningsdag på våra Studera-sidor

Antagning.se


Sen anmälan

Efter sista anmälningsdag stänger anmälan till alla utbildningar. De kurser och program som har platser kvar efter första urvalet kan öppna för sen anmälan efter att de första antagningsbeskeden publicerats. Dessa utbildningar är då märkta ”Öppen för sen anmälan” på Antagning.se. Detta gäller anmälan till vår-, sommar- och hösttermin.

Läs mer om sen anmälan här

Gör en sen anmälan på Antagning.se

Anmälnings- och studieavgifter för medborgare utanför EU/EES

Avgifterna gäller alltså inte dig som är medborgare i Sverige, något annat EU- eller ESS-land eller Schweiz. Läs vidare på https://antagning.se/sv/studier-pa-hogskoleniva/anmalnings--och-studieavgifter/

Anmälningsavgiften är 900 kronor. Studieavgiften för Blekinge International Brass Academy 2021 (BIBA) är 23 750 SEK.