Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Den framträdande människan - musik och psykologi

Kurs 7.5 högskolepoäng

Beskrivning

”Det är bara att öva tillräckligt mycket så blir allt bra!” Är det verkligen så enkelt? Varför känns det så svårt och motigt ibland? Kursen syftar till att ge psykologisk kunskap om hur den framträdande människan fungerar. Kursen tar upp ämnen som kan vara av intresse för musikhögskolans studenter men också andra musiker eller musiklärare som vill vidareutveckla och fördjupa sig i psykologiska aspekter av sitt musicerande. Kursen innehåller föreläsningar, seminarier och gruppövningar om inlärning, minne och gruppdynamik samt mentala, kognitiva och psykologiska processer vid framträdande och instudering. Det kommer också att finnas möjlighet för kursdeltagarna att ta upp specifika svårigheter, situationer eller andra frågor som berör ämnet. Kursledare: Francisca Skoogh

Mer om utbildningen hittar du på https://www.mhm.lu.se/utbildning/program-och-kurser/fristaende-kurser

Stängd för anmälan

Alla utbildningstillfällen

Kontakt

Francisca Skoogh; Francisca [dot] Skoogh [at] mhm [dot] lu [dot] se

Behörighet & urval

Förkunskapskrav

Grundläggande behörighet

Urval

Platserna fördelas enligt: Betyg: 34 %, Högskoleprov: 34 %, Akademiska meriter (APGR): 32 %. Universitetet har beslutat att använda giltigt högskoleprovsresultat som skiljekriterium vid lika meriter.

Anmälan & antagning

Ditt utbildningstillfälle från antagning.se

Dagtid Malmö, deltid 12%

På engelska

Studieperiod

30 augusti 2021 - 5 juni 2022

Ansökan

Inställt

Anmäl dig via antagning.se

Du anmäler dig till våra kurser och program på Antagning.se. Där kan du sedan följa din anmälan och kontrollera att dina meriter registrerats. Det är även där du loggar in för att svara på ditt antagningsbesked.

Läs mer om anmälan och antagning samt sista anmälningsdag på våra Studera-sidor

Antagning.se


Sen anmälan

Efter sista anmälningsdag stänger anmälan till alla utbildningar. De kurser och program som har platser kvar efter första urvalet kan öppna för sen anmälan efter att de första antagningsbeskeden publicerats. Dessa utbildningar är då märkta ”Öppen för sen anmälan” på Antagning.se. Detta gäller anmälan till vår-, sommar- och hösttermin.

Läs mer om sen anmälan här

Gör en sen anmälan på Antagning.se

Anmälnings- och studieavgifter för medborgare utanför EU/EES

Avgifterna gäller alltså inte dig som är medborgare i Sverige, något annat EU- eller ESS-land eller Schweiz. Läs vidare på https://antagning.se/sv/studier-pa-hogskoleniva/anmalnings--och-studieavgifter/

Anmälningsavgiften är 900 kronor. Studieavgiften för Den framträdande människan - musik och psykologi är 23 750 SEK.