Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Improvisation för instrumentalister och sångare med klassisk inriktning

Kurs 7.5 högskolepoäng

Beskrivning

Kursen vänder sig till den som är klassisk musiker och sångare och som vill stärka och träna förmågan att enskilt, och i grupp, uttrycka sig genom improvisation. Undervisningen kommer att ske i gemensamma grupplektioner samt tid för enskilt arbete (övningar, förberedelser). Kursen vänder sig till verksamma musiker/sångare och musiklärare samt studenter vid musikhögskola eller motsvarande. 

Kursansvarig: Mattias Hjorth, mattias [dot] hjorth [at] mhm [dot] lu [dot] se 

 

 

Mer om utbildningen hittar du på https://www.lu.se/lubas/i-uoh-lu-MUHC52

Stängd för anmälan

Alla utbildningstillfällen

Kontakt

Mattias Hjorth, mattias [dot] hjorth [at] mhm [dot] lu [dot] se 

Behörighet & urval

Förkunskapskrav

Grundläggande samt student vid musikhögskola eller motsvarande, samt verksamma musiklärare/musiker

Urval

Platserna fördelas enligt: Betyg: 34 %, Högskoleprov: 34 %, Akademiska meriter (APGR): 32 %.

Anmälan & antagning

Start Höstterminen 2021

Dagtid Malmö, deltid 25%

På engelska

Studieperiod

30 augusti 2021 - 16 januari 2022

Ansökan

Stängd för anmälan

Anmäl dig via antagning.se

Du anmäler dig till våra kurser och program på Antagning.se. Där kan du sedan följa din anmälan och kontrollera att dina meriter registrerats. Det är även där du loggar in för att svara på ditt antagningsbesked.

Läs mer om anmälan och antagning samt sista anmälningsdag på våra Studera-sidor

Antagning.se


Sen anmälan

Efter sista anmälningsdag stänger anmälan till alla utbildningar. De kurser och program som har platser kvar efter första urvalet kan öppna för sen anmälan efter att de första antagningsbeskeden publicerats. Dessa utbildningar är då märkta ”Öppen för sen anmälan” på Antagning.se. Detta gäller anmälan till vår-, sommar- och hösttermin.

Läs mer om sen anmälan här

Gör en sen anmälan på Antagning.se

Anmälnings- och studieavgifter för medborgare utanför EU/EES

Avgifterna gäller alltså inte dig som är medborgare i Sverige, något annat EU- eller ESS-land eller Schweiz. Läs vidare på https://antagning.se/sv/studier-pa-hogskoleniva/anmalnings--och-studieavgifter/

Anmälningsavgiften är 900 kronor. Studieavgiften för Improvisation för instrumentalister och sångare med klassisk inriktning är 23 750 SEK.