Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Mental träning för musiker

Kurs 7.5 högskolepoäng

Beskrivning

Hur påverkar ditt tankesätt dig som musiker?

Vi är inte födda med ett tankesätt, vi upplever och befäster dem med erfarenhet. Med rätt ingång kan du bryta icke-fungerande tankebanor och i stället ersätta dem. Genom mental träning kan du bli mer effektiv i ditt övande, öka motivationen och inspirera dig själv.  

Kursen syftar till att erbjuda grundläggande kunskaper i mental träning och integrera den i ditt musicerande. Genom uppgifter och gruppdiskussioner reflekterar kursen om hur mental träning kan hjälpa dig som musiker.

Kursen hålls måndagar kl 17-19, datum för vårterminen 2022 är 17/1, 31/1, 14/2, 28/2, 14/3 och 28/3. Kursledare är Annika Fredriksson; www.annikafredriksson.se

Stängd för anmälan

Alla utbildningstillfällen

Kontakt

Musiker- och kyrkomusikerutbildningarnas kansli (Musikhögskolan)

Besöksadress
Ystadvägen 25, Malmö

Behörighet & urval

Förkunskapskrav

Grundläggande samt särskild behörighet: studerar eller har studerat vid programutbildning vid musikhögskola eller motsvarande, minst 7,5 hp.

Urval

Platserna fördelas enligt: Betyg: 34 %, Högskoleprov: 34 %, Akademiska meriter (APGR): 32 %.

Anmälan & antagning

Start Vårterminen 2022

Dagtid Malmö, deltid 25%

På engelska

Studieperiod

17 januari 2022 - 5 juni 2022

Ansökan

Inställt

Anmäl dig via antagning.se

Du anmäler dig till våra kurser och program på Antagning.se. Där kan du sedan följa din anmälan och kontrollera att dina meriter registrerats. Det är även där du loggar in för att svara på ditt antagningsbesked.

Läs mer om anmälan och antagning samt sista anmälningsdag på våra Studera-sidor

Antagning.se


Sen anmälan

Efter sista anmälningsdag stänger anmälan till alla utbildningar. De kurser och program som har platser kvar efter första urvalet kan öppna för sen anmälan efter att de första antagningsbeskeden publicerats. Dessa utbildningar är då märkta ”Öppen för sen anmälan” på Antagning.se. Detta gäller anmälan till vår-, sommar- och hösttermin.

Läs mer om sen anmälan här

Gör en sen anmälan på Antagning.se

Anmälnings- och studieavgifter för medborgare utanför EU/EES

Avgifterna gäller alltså inte dig som är medborgare i Sverige, något annat EU- eller ESS-land eller Schweiz. Läs vidare på https://antagning.se/sv/studier-pa-hogskoleniva/anmalnings--och-studieavgifter/

Anmälningsavgiften är 900 kronor. Studieavgiften för Mental träning för musiker är 23 750 SEK.