Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Tangoorkester

Kurs 7.5 högskolepoäng

Beskrivning

Musikhögskolans tangoorkester "Trottoarorkestern" kommer att repetera traditionell och nyskriven tango i argentinsk stil. Kursen ges under förutsättning att det blir en komplett instrumentsättning. Instrumenten som är aktuella är 1:a violin (minst 4 st), 2:a violin (minst 3 st), viola (minst 2 st), cello (minst 2 st), kontrabas (minst 1 st), flöjt (2 st), klarinett (2 st), basklarinett alt. fagott (1 st) och ackorden (2 st). Dag och tid bestäms i samråd med studenterna. Finns det flera sökande med instrument av samma sort sker ett nivåprov.

Kursansvariga: Kjell Edstrand och Claes Ottelid, Håkan Andersson, hakan [dot] andersson [at] mhm [dot] lu [dot] se.

 

Stängd för anmälan

Alla utbildningstillfällen

Kontakt

Behörighet & urval

Förkunskapskrav

Grundläggande samt 30 hp avslutade studier inom programmet ämneslärare i musik eller musikerprogrammet.

Urval

antagningsprov i form av spelprov inom respektive instrumentgrupp som bedöms av en jury.

Anmälan & antagning

Start Höstterminen 2021

Blandad undervisningstid Malmö, deltid 12%

På svenska

Studieperiod

30 augusti 2021 - 5 juni 2022

Ansökan

Inställt

Anmäl dig via antagning.se

Du anmäler dig till våra kurser och program på Antagning.se. Där kan du sedan följa din anmälan och kontrollera att dina meriter registrerats. Det är även där du loggar in för att svara på ditt antagningsbesked.

Läs mer om anmälan och antagning samt sista anmälningsdag på våra Studera-sidor

Antagning.se


Sen anmälan

Efter sista anmälningsdag stänger anmälan till alla utbildningar. De kurser och program som har platser kvar efter första urvalet kan öppna för sen anmälan efter att de första antagningsbeskeden publicerats. Dessa utbildningar är då märkta ”Öppen för sen anmälan” på Antagning.se. Detta gäller anmälan till vår-, sommar- och hösttermin.

Läs mer om sen anmälan här

Gör en sen anmälan på Antagning.se

Anmälnings- och studieavgifter för medborgare utanför EU/EES

Avgifterna gäller alltså inte dig som är medborgare i Sverige, något annat EU- eller ESS-land eller Schweiz. Läs vidare på https://antagning.se/sv/studier-pa-hogskoleniva/anmalnings--och-studieavgifter/

Anmälningsavgiften är 900 kronor. Studieavgiften för Tangoorkester är 23 750 SEK.