Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Brassundervisning, elev och lärarperspektiv

Kurs 7,5 högskolepoäng

Kursen vänder sig till dig som vill fördjupa dina kunskaper, arbetssätt och metoder inom brassundervisningen för barn och unga. Kursens mål är att ge inspiration och kunskap om hur det pedagogiska handlingsutrymmet i undervisningen kan utvidgas. I föreläsningar, workshops och ensemblespel bearbetas olika teman som hör till den egna professionen. Föreläsningar, seminarier, mästarklassbesök, konserter och litteraturstudier sammanlänkas till fördjupade resonemang kring undervisnings- och utvecklingsfrågor. Kollegor, kursdeltagare och kursledare möts i diskussioner och reflektioner för utvecklingen av arbetssätt och brassundervisning i landet.

Kursen ges i samarbete med Blekinge Internationella Brassakademi i Karlskrona 22-27/6 2020.

Kursansvarig: Maria Becker-Gruvstedt, maria [dot] becker-gruvstedt [at] mhm [dot] lu [dot] se

Mer om utbildningen hittar du på http://www.brasslek.se/bibapedsem/Brasspedagogiskt_Seminarium.html

Kontakt

Maria Becker-Gruvstedt, maria [dot] becker-gruvstedt [at] mhm [dot] lu [dot] se

Behörighet & urval

Förkunskapskrav

Grundläggande behörighet samt erfarenhet som brasspedagog i instrumental- och/eller ensembleundervisning i en omfattning av minst 6h/vecka i minst ett år eller motsvarande.

Urval

Platserna fördelas enligt: Betyg: 34 %, Högskoleprov: 34 %, Akademiska meriter (APGR): 32 %. Universitetet har beslutat att använda giltigt högskoleprovsresultat som skiljekriterium vid lika meriter.

Anmälan & antagning

Alla utbildningstillfällen

Start Sommarkurs 2020

Studieperiod

Ansökan

Blandad undervisningstid Karlskrona, heltid 100%

På svenska

8 juni 2020 - 12 juli 2020

Ordinarie anmälningstid har gått ut.

Du anmäler dig till våra kurser och program på Antagning.se. Där kan du sedan följa din anmälan och kontrollera att dina meriter registrerats. Det är även där du loggar in för att svara på ditt antagningsbesked.

Läs mer om anmälan och antagning samt sista anmälningsdag på våra Studera-sidor

Antagning.se

Sen anmälan

Efter sista anmälningsdag stänger anmälan till alla utbildningar. De kurser och program som har platser kvar efter första urvalet kan öppna för sen anmälan efter att de första antagningsbeskeden publicerats. Dessa utbildningar är då märkta ”Öppen för sen anmälan” på Antagning.se. Detta gäller anmälan till vår-, sommar- och hösttermin.

Läs mer om sen anmälan här

Gör en sen anmälan på Antagning.se

 

 

 

Anmälnings- och studieavgifter för medborgare utanför EU/EES

Avgifterna gäller alltså inte dig som är medborgare i Sverige, något annat EU- eller ESS-land eller Schweiz. Läs vidare på https://www.antagning.se/sv/Ta-reda-pa-mer-/Anmalnings--och-studieavgifter/

Anmälningsavgiften är 900 kronor. Studieavgiften för Brassundervisning, elev och lärarperspektiv är 23 750 SEK.

Box 117, 221 00 LUND
Telefon 046-222 00 00 (växel)
Telefax 046-222 47 20
lu [at] lu [dot] se

Fakturaadress: Box 188, 221 00 LUND
Organisationsnummer: 202100-3211
Om webbplatsen