Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Rytmik som tvärkonstnärligt arbetssätt

Kurs 7.5 högskolepoäng

Beskrivning

Kursen är för dig som studerat Rytmik (minst 7,5 hp) och är nyfiken på att varva textläsning med praktiska uppgifter som du löser individuellt.

Kursen är på distans och har inga fysiska träffar, undervisning sker delvis på fasta tider (onsdag em/kväll) för onlineföresläsningar och gruppreflektioner. Kursens tyngdpunkt ligger på att dra slutsatser utifrån litteratur och praktiserande av Rytmik. För att kursen ska bli givande behövs tidigare erfarenheter av att göra Rytmik i grupp. Kursen innehåller bland annat musiklyssning, rörelseimprovisation och teoretiska perspektiv på Rytmikpedagogik som tvärkonstnärligt arbetssätt.

Läs mer om fristående kurser vid Musikhögskolan i Malmö

Stängd för anmälan

Alla utbildningstillfällen

Kontakt

Kursansvarig

Elin Wikström

E-post: elin [dot] wikstrom [at] mhm [dot] lu [dot] se

Behörighet & urval

Förkunskapskrav

Grundläggande behörighet samt minst 7,5 hp i någon kurs i Rytmikpedagogik vid Musikhögskolan i Malmö eller motsvarande.

Urval

Platserna fördelas enligt följande: Betyg 34%, Högskoleprov 34% och antal tidigare högskolepoäng vid sista anmälningsdag (upp till 165) 32%.

Anmälan & antagning

Start Vårterminen 2024

Blandad undervisningstid Malmö, deltid 25%

På svenska, distansutbildning

Inga obligatoriska träffar

Studieperiod

15 januari 2024 - 2 juni 2024

Ansökan

Inställt

Anmäl dig via antagning.se

Du anmäler dig till våra kurser och program på Antagning.se. Där kan du sedan följa din anmälan och kontrollera att dina meriter registrerats. Det är även där du loggar in för att svara på ditt antagningsbesked.

Läs mer om anmälan och antagning samt sista anmälningsdag på våra Studera-sidor

Antagning.se


Sen anmälan

Efter sista anmälningsdag stänger anmälan till alla utbildningar. De kurser och program som har platser kvar efter första urvalet kan öppna för sen anmälan efter att de första antagningsbeskeden publicerats. Dessa utbildningar är då märkta ”Öppen för sen anmälan” på Antagning.se. Detta gäller anmälan till vår-, sommar- och hösttermin.

Läs mer om sen anmälan här

Gör en sen anmälan på Antagning.se

Anmälnings- och studieavgifter för medborgare utanför EU/EES

Avgifterna gäller alltså inte dig som är medborgare i Sverige, något annat EU- eller ESS-land eller Schweiz. Läs vidare på https://antagning.se/sv/studier-pa-hogskoleniva/anmalnings--och-studieavgifter/

Anmälningsavgiften är 900 kronor. Studieavgiften för Rytmik som tvärkonstnärligt arbetssätt är 23 750 SEK.