Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Svensk kammarmusik, steg II

Kurs 7,5 högskolepoäng

Detta är en fördjupningskurs av MUHC51 ”Svensk kammarmusik” och vänder sig till dig som vill fördjupa dina kunskaper i musikalisk gestaltning av svensk kammarmusik med tonvikt på det svenska musikarvet (kursen knyter an till Kungl. Musikaliska akademiens nationella projekt Levande Musikarv). Du studerar för närvarande på musikhögskola eller har tidigare gjort detta och vill nu utöka dina kunskaper och erfarenheter inom området. Undervisningen bedrivs i form av gestaltningsseminarier med ensembler samt konsertredovisningar.  Redan etablerade ensembler är välkomna att söka kursen.

Kursansvarig: Tomas Löndahl, tomas [dot] londahl [at] mhm [dot] lu [dot] se

Mer om utbildningen hittar du på http://www.mhm.lu.se/utbildning/program-och-kurser/fristaende-kurser

Kontakt

Tomas Löndahl, tomas [dot] londahl [at] mhm [dot] lu [dot] se

Behörighet & urval

Förkunskapskrav

studerar eller har studerat på musikerutbildning vid musikhögskola eller motsvarande, genomförd kurs MUHC51 'Svensk kammarmusik' samt därutöver genomförda högskolekurser i ämnet musik om minst 90 hp.

Urval

Platser fördelas enligt: antal avklarade akademiska poäng i ämnet musik vid sista anmälningsdag med fördelning på instrumentgrupper Platser fördelas enligt: antal avklarade akademiska poäng i ämnet musik vid sista anmälningsdag med fördelning på instrumentgrupper för att uppnå kammarmusikensemblebesättningar.

Anmälan & antagning

Alla utbildningstillfällen

Start Höstterminen 2019

Studieperiod

Ansökan

Dagtid Malmö, halvtid 12%

På svenska

2 september 2019 - 7 juni 2020

Ordinarie anmälningstid har gått ut.

Du anmäler dig till våra kurser och program på Antagning.se. Där kan du sedan följa din anmälan och kontrollera att dina meriter registrerats. Det är även där du loggar in för att svara på ditt antagningsbesked.

Läs mer om anmälan och antagning samt sista anmälningsdag på våra Studera-sidor

Antagning.se

Sen anmälan

Efter sista anmälningsdag stänger anmälan till alla utbildningar. De kurser och program som har platser kvar efter första urvalet kan öppna för sen anmälan efter att de första antagningsbeskeden publicerats. Dessa utbildningar är då märkta ”Öppen för sen anmälan” på Antagning.se. Detta gäller anmälan till vår-, sommar- och hösttermin.

Läs mer om sen anmälan här

Gör en sen anmälan på Antagning.se

 

 

 

Anmälnings- och studieavgifter för medborgare utanför EU/EES

Avgifterna gäller alltså inte dig som är medborgare i Sverige, något annat EU- eller ESS-land eller Schweiz. Läs vidare på https://www.antagning.se/sv/Ta-reda-pa-mer-/Anmalnings--och-studieavgifter/

Anmälningsavgiften är 900 kronor. Studieavgiften för Svensk kammarmusik, steg II är 23 750 SEK.

Box 117, 221 00 LUND
Telefon 046-222 00 00 (växel)
Telefax 046-222 47 20
lu [at] lu [dot] se

Fakturaadress: Box 188, 221 00 LUND
Organisationsnummer: 202100-3211
Om webbplatsen