Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Lustfyllt och konstnärligt skapande för barn och unga med intellektuella/kognitiva funktionsvarianter, steg II

Kurs 7.5 högskolepoäng

Beskrivning

Kursen vänder sig till dig som gått MUHN76: Lustfyllt lärande, steg I alt. MUHF67, Musiken i mötet med barn och unga med intellektuella/kognitiva funktionsvarianter. Kursen fördjupar tidigare innehåll genom praktiska övningar i musik och rörelse, metod och teori, samtal och reflektion. Inriktning barn/unga/vuxna med intellektuella/kognitiva funktionsvarianter.

Kursen ges i samverkan mellan Musikhögskolan i Malmö och Kulturcentrum Skåne som är ett regionalt centrum för utbildning och arbete inom kultur för personer med intellektuella/kognitiva funktionsvarianter. Vill du hämta mer information om Kulturcentrum Skåne gå in på www.kulturcentrumskane.com

Kurstid: 6-7 februari, 17-18 april på Kulturcentrum Skåne i Lund.

Lärare: Christel Nilsson Ringdahl, Åsa Wallin Pinhao och Maria Becker Gruvstedt,

Mer om utbildningen hittar du på https://www.mhm.lu.se/utbildning/program-och-kurser/fristaende-kurser

Stängd för anmälan

Alla utbildningstillfällen

Kontakt

Christel Ringdahl Nilsson, christel [dot] nilsson_ringdahl [at] mhm [dot] lu [dot] se

Behörighet & urval

Förkunskapskrav

Godkänt betyg i MUHN79, Lustfyllt lärande och konstnärligt skapande för barn och unga med intellektuella/kognitiva funktionsvarianter alternativt MUHF67, Musiken i mötet med barn och unga med intellektuella/kognitiva funktionsvarianter.

Urval

Platserna fördelas enligt: Akademiska meriter (APAV): 100 %.

Anmälan & antagning

Start Vårterminen 2021

Veckoslut Lund, deltid 25%

På svenska

Studieperiod

18 januari 2021 - 6 juni 2021

Ansökan

Inställt

Anmäl dig via antagning.se

Du anmäler dig till våra kurser och program på Antagning.se. Där kan du sedan följa din anmälan och kontrollera att dina meriter registrerats. Det är även där du loggar in för att svara på ditt antagningsbesked.

Läs mer om anmälan och antagning samt sista anmälningsdag på våra Studera-sidor

Antagning.se


Sen anmälan

Efter sista anmälningsdag stänger anmälan till alla utbildningar. De kurser och program som har platser kvar efter första urvalet kan öppna för sen anmälan efter att de första antagningsbeskeden publicerats. Dessa utbildningar är då märkta ”Öppen för sen anmälan” på Antagning.se. Detta gäller anmälan till vår-, sommar- och hösttermin.

Läs mer om sen anmälan här

Gör en sen anmälan på Antagning.se

Anmälnings- och studieavgifter för medborgare utanför EU/EES

Avgifterna gäller alltså inte dig som är medborgare i Sverige, något annat EU- eller ESS-land eller Schweiz. Läs vidare på https://antagning.se/sv/studier-pa-hogskoleniva/anmalnings--och-studieavgifter/

Anmälningsavgiften är 900 kronor. Studieavgiften för Lustfyllt och konstnärligt skapande för barn och unga med intellektuella/kognitiva funktionsvarianter, steg II är 23 750 SEK.