Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Pedagogik, sociologi, psykologi: Verksamhetsförlagd utbildning.

Kurs 15 högskolepoäng

Beskrivning

Kursen ges inom Kandidatprogrammet i personal- och arbetslivsfrågor på termin sex. PEAB09, Pedagogik, sociologi, psykologi: Verksamhetsförlagd utbildning. Undervisningsspråk: Svenska. Ges vårttermin.

OBS: Kursen ges för sista gången vårterminen 2023.
 
Denna kurs ger dig möjligheten att få använda dina kunskaper ute på en arbetsplats. Innan antagning till kursen behöver du hitta en praktikplats och även få den godkänd av examinatorn.

Se Sociologiska institutionens webbplats för information om den plats där denna kurs ges: https://www.soc.lu.se

 

Stängd för anmälan

Alla utbildningstillfällen

Kontakt

Studievägledare på Sociologiska institutionen

E-post: studievagledare [at] soc [dot] lu [dot] se

Behörighet & urval

Förkunskapskrav

Grundläggande samt antagen till kandidatprogrammet för personal- och arbetslivsfrågor, samt ha fullgjorda kursfodringar om 60 högskolepoäng i pedagogik, sociologi eller psykologi inom kandidatprogrammet för personal- och arbetslivsfrågor.

Urval

Platserna fördelas enligt följande: Betyg 20%, Högskoleprov 10% och antal tidigare högskolepoäng vid sista anmälningsdag (upp till 165) 70%.

Anmälan & antagning

Start Vårterminen 2023

Dagtid Lund, heltid 100%

På svenska

Studieperiod

22 mars 2023 - 4 juni 2023

Ansökan

Kan bara sökas inom utbildningsprogram.

Anmäl dig via antagning.se

Du anmäler dig till våra kurser och program på Antagning.se. Där kan du sedan följa din anmälan och kontrollera att dina meriter registrerats. Det är även där du loggar in för att svara på ditt antagningsbesked.

Läs mer om anmälan och antagning samt sista anmälningsdag på våra Studera-sidor

Antagning.se


Sen anmälan

Efter sista anmälningsdag stänger anmälan till alla utbildningar. De kurser och program som har platser kvar efter första urvalet kan öppna för sen anmälan efter att de första antagningsbeskeden publicerats. Dessa utbildningar är då märkta ”Öppen för sen anmälan” på Antagning.se. Detta gäller anmälan till vår-, sommar- och hösttermin.

Läs mer om sen anmälan här

Gör en sen anmälan på Antagning.se

Anmälnings- och studieavgifter för medborgare utanför EU/EES

Avgifterna gäller alltså inte dig som är medborgare i Sverige, något annat EU- eller ESS-land eller Schweiz. Läs vidare på https://antagning.se/sv/studier-pa-hogskoleniva/anmalnings--och-studieavgifter/

Anmälningsavgiften är 900 kronor. Studieavgiften för Pedagogik, sociologi, psykologi: Verksamhetsförlagd utbildning. är 25 000 SEK.