Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Pedagogik: Pedagogiska perspektiv på utbildningspolicy i teori och praktik

Kurs 15 högskolepoäng

På denna kurs kommer du att lära dig om policyproblem, -processer och -lösningar i olika utbildningskontexter. Utvecklingen av policyprocesser kommer också att belysas. Kursen tar även upp frågor om vilka krav på perspektiv och metoder som ställs för att kunna leda och vägleda pedagogiska processer i ett lokalt såväl som globalt och mångkulturellt samhälle.

Mer om utbildningen hittar du på http://soc.lu.se/utbildning/fristaende-kurser/avancerad-niva/pedagogiska-perspektiv-pa-teori-och-praktik

Kontakt

Pedagogik
Paradisgatan 5, Hus G, Lund

Behörighet & urval

Förkunskapskrav

fullgjorda kursfordringar om 150 högskolepoäng, inklusive examensarbete i pedagogik eller motsvarande. Utöver detta krävs ytterligare 15 högskolepoäng pedagogik på avancerad nivå. Engelska 6/Engelska B.

Urval

Platserna fördelas enligt: Akademiska meriter (APAV): 100 %.

Anmälan & antagning

Alla utbildningstillfällen

Start Vårterminen 2018

Studieperiod

Ansökan

Dagtid Lund, heltid 100%

På svenska

15 januari 2018 - 16 mars 2018

Ordinarie anmälningstid har gått ut.

Du anmäler dig till våra kurser och program på Antagning.se. Där kan du sedan följa din anmälan och kontrollera att dina meriter registrerats. Det är även där du loggar in för att svara på ditt antagningsbesked.

Läs mer om anmälan och antagning samt sista anmälningsdag på våra Studera-sidor

Antagning.se

Sen anmälan

Efter sista anmälningsdag stänger anmälan till alla utbildningar. De kurser och program som har platser kvar efter första urvalet kan öppna för sen anmälan efter att de första antagningsbeskeden publicerats. Dessa utbildningar är då märkta ”Öppen för sen anmälan” på Antagning.se. Detta gäller anmälan till vår-, sommar- och hösttermin.

Läs mer om sen anmälan här

Gör en sen anmälan på Antagning.se

 

 

 

Anmälnings- och studieavgifter för medborgare utanför EU/EES

Avgifterna gäller alltså inte dig som är medborgare i Sverige, något annat EU- eller ESS-land eller Schweiz. Läs vidare på https://www.antagning.se/sv/Ta-reda-pa-mer-/Anmalnings--och-studieavgifter/

Anmälningsavgiften är 900 kronor. Studieavgiften för Pedagogik: Pedagogiska perspektiv på utbildningspolicy i teori och praktik är 25 000 SEK.

Box 117, 221 00 LUND
Telefon 046-222 00 00 (växel)
Telefax 046-222 47 20
lu [at] lu [dot] se

Fakturaadress: Box 188, 221 00 LUND
Organisationsnummer: 202100-3211
Om webbplatsen