Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Psykologi: Empiriskt arbete inom social-, utvecklings-, personlighets- eller abnormal psykologi

Kurs 15 högskolepoäng

Ingen beskrivning angiven.

Stängd för anmälan

Alla utbildningstillfällen

Kontakt

Kursansvarig

Petri Kajonius
petri [dot] kajonius [at] psy [dot] lu [dot] se

Studievägledning

studievagledare_fk [at] psy [dot] lu [dot] se
046-222 87 54
046-222 80 91
www.psy.lu.se/studievagledning

www.psy.lu.se

Behörighet & urval

Förkunskapskrav

antagen till masterprogrammet i psykologi och erhållit 15 högskolepoäng i vilken kombination som helst av kurserna Avancerad socialpsykologi (PSYP85), Avancerad utvecklingspsykologi (PSYP80), Avancerad personlighetspsykologi (PSYP75) eller Avancerade forskningsmetoder i abnormal psykologi (PSYP70) eller motsvarande.

Urval

Platserna fördelas enligt: Akademiska meriter (APAV): 100 %.

Anmälan & antagning

Start Vårterminen 2021

Dagtid Lund, heltid 100%

På engelska

Studieperiod

24 mars 2021 - 6 juni 2021

Ansökan

Can only be applied to as part of a course package and/or within an educational programme.

Anmäl dig via antagning.se

Du anmäler dig till våra kurser och program på Antagning.se. Där kan du sedan följa din anmälan och kontrollera att dina meriter registrerats. Det är även där du loggar in för att svara på ditt antagningsbesked.

Läs mer om anmälan och antagning samt sista anmälningsdag på våra Studera-sidor

Antagning.se


Sen anmälan

Efter sista anmälningsdag stänger anmälan till alla utbildningar. De kurser och program som har platser kvar efter första urvalet kan öppna för sen anmälan efter att de första antagningsbeskeden publicerats. Dessa utbildningar är då märkta ”Öppen för sen anmälan” på Antagning.se. Detta gäller anmälan till vår-, sommar- och hösttermin.

Läs mer om sen anmälan här

Gör en sen anmälan på Antagning.se

Anmälnings- och studieavgifter för medborgare utanför EU/EES

Avgifterna gäller alltså inte dig som är medborgare i Sverige, något annat EU- eller ESS-land eller Schweiz. Läs vidare på https://antagning.se/sv/studier-pa-hogskoleniva/anmalnings--och-studieavgifter/

Anmälningsavgiften är 900 kronor. Studieavgiften för Psykologi: Empiriskt arbete inom social-, utvecklings-, personlighets- eller abnormal psykologi är 27 500 SEK.