Pegah Afsharian, operativt ansvarig på Kompis Sverige

"Jag tycker om att se andra människor utvecklas och kämpar för en bättre värld."

Till Mänskliga rättigheter - Kandidatprogram

Pegah är en alumn som har många bollar i luften och reser så fort hon får tillfälle. Hon tycker om att se andra människor utvecklas och kämpar för en bättre värld.

Alumnen Pegah står inomhus i en universitetsbyggnad och ler in i kameran.

Namn: Pegah Afsharian

Född: 1989

Utbildning: Mänskliga rättigheter

Kommer från: Upplands Väsby

Bor nu: Stockholm

Jobbar som: Operativt ansvarig för Kompis Sverige

bild på Pontus

Vad hände sedan?

Läs intervjuer med Pontus och andra före detta studenter.