Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Service Management, Retail - Masterprogram

Program 120 högskolepoäng2 årMasterexamen

Mastersprogrammet i service management är en unik utbildning för dig som vill gå en branschnära ledarskapsutbildning med stark forskningsanknytning. I programmet förenas djup ämneskunskap och samhällsvetenskapliga förhållningssätt med breddade perspektiv och omvärldsanknytning. När du söker till Mastersprogrammet i service management väljer du vilken inriktning du vill specialisera dig inom: retail, supply chain management eller tourism. Undervisningen sker på engelska och vi antar studenter från hela världen. 

Innehållet på inriktningen retail

Handelns snabba utveckling med globala utmaningar och nya sätt att bedriva handel kräver fler kvalificerade medarbetare. På inriktningen retail får du fördjupad kunskap i bland annat organisationsteori, kundrelationer, hållbarhet och platsutveckling och får bekanta dig med olika servicemodeller och konsumtionspraktiker inom handeln.

Arbetsmarknad

Inriktningen retail vänder sig till dig som vill arbeta med att utveckla och organisera nya affärsidéer och koncept inom handeln. Inriktningen retail lämpar sig också väl för dig som redan arbetar inom handeln och som siktar på en fortsatt karriär efter masterutbildningen. Du kan till exempel arbeta som verksamhetsledare, marknadsförare, analytiker eller projektledare när du är klar med utbildningen.

Mer om utbildningen hittar du på http://www.ism.lu.se/master-re

Kontakt

Institutionen för service management och tjänstevetenskap
Universitetsplatsen 2, Helsingborg
Box 882, 251 08 Helsingborg
+46 42 35 66 20

Study guidance: Britta Persson, master [at] ism [dot] lu [dot] se

Programme coordinator: Richard Ek, richard [dot] ek [at] ism [dot] lu [dot] se

Behörighet & urval

Förkunskapskrav

Examen krävs på grundnivå som omfattar minst 180 hp eller motsvarande, varav minst 60 hp inom samhällsvetenskap, service management, företagsekonomi eller motsvarande. Engelska 6/Engelska B

Urval

based on Bachelor´s degree essay, grades of relevant courses and letter of intent.

Anmälan & antagning

Alla utbildningstillfällen

Start Höstterminen 2018

Studieperiod

Ansökan

Dagtid Helsingborg, heltid 100%

På engelska

3 september 2018 - 7 juni 2020

Ordinarie anmälningstid har gått ut.

Du anmäler dig till våra kurser och program på Antagning.se. Där kan du sedan följa din anmälan och kontrollera att dina meriter registrerats. Det är även där du loggar in för att svara på ditt antagningsbesked.

Läs mer om anmälan och antagning samt sista anmälningsdag på våra Studera-sidor

Antagning.se

Sen anmälan

Efter sista anmälningsdag stänger anmälan till alla utbildningar. De kurser och program som har platser kvar efter första urvalet kan öppna för sen anmälan efter att de första antagningsbeskeden publicerats. Dessa utbildningar är då märkta ”Öppen för sen anmälan” på Antagning.se. Detta gäller anmälan till vår-, sommar- och hösttermin.

Läs mer om sen anmälan här

Gör en sen anmälan på Antagning.se

 

 

 

Anmälnings- och studieavgifter för medborgare utanför EU/EES

Avgifterna gäller alltså inte dig som är medborgare i Sverige, något annat EU- eller ESS-land eller Schweiz. Läs vidare på https://www.antagning.se/sv/Ta-reda-pa-mer-/Anmalnings--och-studieavgifter/

Anmälningsavgiften är 900 kronor. Studieavgiften för Service Management, Retail - Masterprogram är 200 000 SEK.

Viktig information till dig som ska söka ett program på avancerad nivå (master eller magister)

När du söker till ett masterprogram kan det finnas särskilda instruktioner eller extra dokument som ska skickas in med ansökan. För att vara säker på att din ansökan blir komplett, vill vi att du även läser den mer specifika ansökningsinformationen på programsidan på vår internationella webbplats. Det är till exempel vanligt att du ombeds skicka in ett statement of purpose, ett CV eller ett rekommendationsbrev.
 
Läs detaljerade instruktioner om att ansöka till master

Box 117, 221 00 LUND
Telefon 046-222 00 00 (växel)
Telefax 046-222 47 20
lu [at] lu [dot] se

Fakturaadress: Box 188, 221 00 LUND
Organisationsnummer: 202100-3211
Om webbplatsen