Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Neonatal och pediatrisk intensivvård I

Kurs 10,5 högskolepoäng
Kursen fokuserar på neonatal intensivvård samt intensivvård för barn upp till 18 år.

Kursen är en fördjupning inom huvudområdena medicin och omvårdnad och kan ingå som en del i en magister- eller masterexamen.

Samläsning sker med studenter i Specialistsjuksköterskeprogrammet hälso- och sjukvård för barn och ungdom, inriktning barnsjukvård.

 

Mer om utbildningen hittar du på http://www.med.lu.se/utbildning/program_och_kurser/fristaaende_kurser/neonatal_och_pediatrisk_intensivvaard_i

Kontakt

Studievägledare 
Emilia Nivestam
Telefon: 046-222 97 51
E-post: emilia [dot] nivestam [at] med [dot] lu [dot] se

 

Behörighet & urval

Förkunskapskrav

Legitimerad sjuksköterska och sjuksköterskeexamen med minst 180 hp inkluderande ett självständigt arbete (examensarbete) om 15 hp eller motsvarande samt Barns och ungdomars hälsa och ohälsa, 9 hp och Medicinsk, kirurgisk och akut sjukvård för barn och ungdomar I, 10,5 hp eller Specialistsjuksköterskeutbildning inom barnsjukvård, intensivvård, anestesisjukvård eller ambulanssjukvård och minst ett års erfarenhet av barnsjukvård eller motsvarande

Urval

Platserna fördelas enligt: Akademiska meriter (APAV): 100 %.

Anmälan & antagning

Alla utbildningstillfällen

Start Höstterminen 2019

Studieperiod

Ansökan

Dagtid Lund, heltid 100%

På svenska

2 september 2019 - 20 oktober 2019

Ordinarie anmälningstid har gått ut.

Du anmäler dig till våra kurser och program på Antagning.se. Där kan du sedan följa din anmälan och kontrollera att dina meriter registrerats. Det är även där du loggar in för att svara på ditt antagningsbesked.

Läs mer om anmälan och antagning samt sista anmälningsdag på våra Studera-sidor

Antagning.se

Sen anmälan

Efter sista anmälningsdag stänger anmälan till alla utbildningar. De kurser och program som har platser kvar efter första urvalet kan öppna för sen anmälan efter att de första antagningsbeskeden publicerats. Dessa utbildningar är då märkta ”Öppen för sen anmälan” på Antagning.se. Detta gäller anmälan till vår-, sommar- och hösttermin.

Läs mer om sen anmälan här

Gör en sen anmälan på Antagning.se

 

 

 

Anmälnings- och studieavgifter för medborgare utanför EU/EES

Avgifterna gäller alltså inte dig som är medborgare i Sverige, något annat EU- eller ESS-land eller Schweiz. Läs vidare på https://www.antagning.se/sv/Ta-reda-pa-mer-/Anmalnings--och-studieavgifter/

Anmälningsavgiften är 900 kronor. Studieavgiften för Neonatal och pediatrisk intensivvård I är 24 500 SEK.

Box 117, 221 00 LUND
Telefon 046-222 00 00 (växel)
Telefax 046-222 47 20
lu [at] lu [dot] se

Fakturaadress: Box 188, 221 00 LUND
Organisationsnummer: 202100-3211
Om webbplatsen