Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Platsspecifika möten

Kurs 5 högskolepoäng
Kursen i platsspecifika möten riktas till studenter som är intresserade av att utgå från platsen för att skapa scenkonstnärliga möten.

Kursen är utformad för att utveckla metoder för hur publik kan omvandlas till deltagare och medskapare i ett konstnärligt arbete där utgångspunkten är platsen och dess landskap och människor. Kursen syftar till att skapa dramaturgiska modeller för hur narrativ kan kopplas till en plats snarare än en text.

I kursen ingår att den studerande i workshopsform ska utveckla olika mindre scenkonstnärliga möten med utgångspunkt i specifika platser. De studerande arbetar enskilt och i grupp.

Undervisande lärare är Sara Erlingsdotter.

Mer om utbildningen hittar du på http://www.thm.lu.se/utbildning/fristaende-kurser

Kontakt

marta [dot] malmsten [at] thm [dot] lu [dot] se

Behörighet & urval

Förkunskapskrav

Grundläggande samt studier med scenkonstnärlig inriktning om minst 60 hp eller motsvarande.

Urval

Urval sker genom bedömning av personligt brev med motivering till varför den sökande vill gå kursen, beskrivning av frågeställningar kopplat till plats och delaktighet i förhållande till scenkonst samt arbetsprov i form av dokumentation av tidigare genomförda egna verk.

Anmälan & antagning

Alla utbildningstillfällen

Start Sommarkurs 2019

Studieperiod

Ansökan

Blandad undervisningstid Malmö, heltid 100%

På svenska

10 juni 2019 - 2 juli 2019

Ordinarie anmälningstid har gått ut.

Du anmäler dig till våra kurser och program på Antagning.se. Där kan du sedan följa din anmälan och kontrollera att dina meriter registrerats. Det är även där du loggar in för att svara på ditt antagningsbesked.

Läs mer om anmälan och antagning samt sista anmälningsdag på våra Studera-sidor

Antagning.se

Sen anmälan

Efter sista anmälningsdag stänger anmälan till alla utbildningar. De kurser och program som har platser kvar efter första urvalet kan öppna för sen anmälan efter att de första antagningsbeskeden publicerats. Dessa utbildningar är då märkta ”Öppen för sen anmälan” på Antagning.se. Detta gäller anmälan till vår-, sommar- och hösttermin.

Läs mer om sen anmälan här

Gör en sen anmälan på Antagning.se

 

 

 

Anmälnings- och studieavgifter för medborgare utanför EU/EES

Avgifterna gäller alltså inte dig som är medborgare i Sverige, något annat EU- eller ESS-land eller Schweiz. Läs vidare på https://www.antagning.se/sv/Ta-reda-pa-mer-/Anmalnings--och-studieavgifter/

Anmälningsavgiften är 900 kronor. Studieavgiften för Platsspecifika möten är 33 333 SEK.

Box 117, 221 00 LUND
Telefon 046-222 00 00 (växel)
Telefax 046-222 47 20
lu [at] lu [dot] se

Fakturaadress: Box 188, 221 00 LUND
Organisationsnummer: 202100-3211
Om webbplatsen