Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Teater: Inriktning konceptuell scenkonst, fortsättningkurs

Kurs 30 högskolepoäng

Beskrivning

Teater: Inriktning konceptuell scenkonst, fortsättningskurs, är utformad för studenter vars ambition är att hitta uttryck för ett utvidgat berättande inom scenkonstfältet. Kursen omfattar en termins heltidsstudier.

Kursen är utformad för studenter vars ambition är att fördjupa sin konstnärliga kompetens. Den ger en mer inträngande kännedom om koncept inom det samtida
scenkonstnärliga fältet och bygger på kunskaper från kursen Teater: Inriktning konceptuell scenkonst 1. I kursen ingår att den studerande i workshopform ska utveckla olika mindre projekt, enskilt eller i grupp. 

Undervisningen sker förutom i workshopform, genom egna projekt, föreläsningar och litteraturseminarier där arbetet syftar till att utveckla och genomföra egna konceptuella mindre scenkonstprojekt.

All undervisning är obligatorisk. 

Mer om utbildningen hittar du på https://www.thm.lu.se/utbildning-0/konceptuell-scenkonst

Stängd för anmälan

Alla utbildningstillfällen

Kontakt

Utbildningsansvarig Sofie Lebech, sofie [dot] lebech [at] thm [dot] lu [dot] se

Behörighet & urval

Förkunskapskrav

Grundläggande samt slutfört SKÅL01 Teater: Inriktning konceptuell scenkonst.

Urval

sker genom bedömning av personligt brev med beskrivning av planerade projekt den sökande vill genomföra under kursen samt bedömning av genomförda verk/projekt under kursen Teater: Inriktning konceptuell scenkonst samt utanför utbildningen.

Anmälan & antagning

Ditt utbildningstillfälle från antagning.se

Blandad undervisningstid Malmö, heltid 100%

På svenska

Studieperiod

30 augusti 2021 - 17 januari 2022

Ansökan

Stängd för anmälan

Anmäl dig via antagning.se

Du anmäler dig till våra kurser och program på Antagning.se. Där kan du sedan följa din anmälan och kontrollera att dina meriter registrerats. Det är även där du loggar in för att svara på ditt antagningsbesked.

Läs mer om anmälan och antagning samt sista anmälningsdag på våra Studera-sidor

Antagning.se


Sen anmälan

Efter sista anmälningsdag stänger anmälan till alla utbildningar. De kurser och program som har platser kvar efter första urvalet kan öppna för sen anmälan efter att de första antagningsbeskeden publicerats. Dessa utbildningar är då märkta ”Öppen för sen anmälan” på Antagning.se. Detta gäller anmälan till vår-, sommar- och hösttermin.

Läs mer om sen anmälan här

Gör en sen anmälan på Antagning.se

Anmälnings- och studieavgifter för medborgare utanför EU/EES

Avgifterna gäller alltså inte dig som är medborgare i Sverige, något annat EU- eller ESS-land eller Schweiz. Läs vidare på https://antagning.se/sv/studier-pa-hogskoleniva/anmalnings--och-studieavgifter/

Anmälningsavgiften är 900 kronor. Studieavgiften för Teater: Inriktning konceptuell scenkonst, fortsättningkurs är 200 000 SEK.