Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Performance och Community

Kurs 7.5 högskolepoäng

Beskrivning

Kursen är utformad för studenter vars ambition är att arbeta i samarbeten med civilsamhället och undersöka konstens community-skapande dimensioner.

Kursen vänder sig till dig som är intresserad av att arbeta i samarbeten med civilsamhället och undersöka konstens community-skapande dimensioner. Kursen syftar till att skapa ett etiskt reflekterande förhållningssätt samt utveckla konstnärlig metodik gällande samarbete med aktörer utanför scenkonstfältet.

Samarbetsformer och kollektivt arbete kommer att belysas och diskuteras ur filosofiska, etiska och estetiska perspektiv.

Mer om utbildningen hittar du på https://www.thm.lu.se/utbildning/fristaende-kurser/sommarkurser

Stängd för anmälan

Alla utbildningstillfällen

Kontakt

marta [dot] malmsten [at] thm [dot] lu [dot] se

 

Behörighet & urval

Förkunskapskrav

För särskild behörighet krävs studier med konstnärlig inriktning om minst 60 hp eller motsvarande.

Urval sker genom bedömning av personligt brev med motivering till varför den sökande vill gå kursen och en presentation av ett eget konstnärligt projekt som den sökande planerar att arbeta med under kursens gång.

Urval

Urval sker genom bedömning av personligt brev med motivering till varför den sökande vill gå kursen och en presentation av ett eget konstnärligt projekt som den sökande planerar att arbeta med under kursens gång.

Anmälan & antagning

Start Summer Semester 2021

Blandad undervisningstid Malmö, heltid 100%

På engelska, distansutbildning

Inga obligatoriska träffar

Studieperiod

14 juni 2021 - 18 juli 2021

Ansökan

Stängd för anmälan

Anmäl dig via antagning.se

Du anmäler dig till våra kurser och program på Antagning.se. Där kan du sedan följa din anmälan och kontrollera att dina meriter registrerats. Det är även där du loggar in för att svara på ditt antagningsbesked.

Läs mer om anmälan och antagning samt sista anmälningsdag på våra Studera-sidor

Antagning.se


Sen anmälan

Efter sista anmälningsdag stänger anmälan till alla utbildningar. De kurser och program som har platser kvar efter första urvalet kan öppna för sen anmälan efter att de första antagningsbeskeden publicerats. Dessa utbildningar är då märkta ”Öppen för sen anmälan” på Antagning.se. Detta gäller anmälan till vår-, sommar- och hösttermin.

Läs mer om sen anmälan här

Gör en sen anmälan på Antagning.se

Anmälnings- och studieavgifter för medborgare utanför EU/EES

Avgifterna gäller alltså inte dig som är medborgare i Sverige, något annat EU- eller ESS-land eller Schweiz. Läs vidare på https://antagning.se/sv/studier-pa-hogskoleniva/anmalnings--och-studieavgifter/

Anmälningsavgiften är 900 kronor. Studieavgiften för Performance och Community är 50 000 SEK.