Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Strategisk kommunikation: Strategisk kommunikation och digitala medier - kultur och samhälle

Kurs 7,5 högskolepoäng
Vill du lära dig mer om strategisk kommunikation i digitala medier i teori och praktik? Få förståelse för teknologiska och strukturella villkor gällande digitala mediers sociala och kulturella betydelse och påverkan på individer, grupper, organisationer och samhället. Om ditt svar på dessa frågor är "ja", då är detta kursen för dig!

Kursen har en kritisk ansats och behandlar utvecklingen av digitala medier och ger inblick i de frågeställningar som denna utveckling ger upphov till. Det övergripande målet med kursen är att utifrån ett kritiskt förhållningssätt och ny förståelse och kunskap kunna beskriva och problematisera hur digitala medier kan användas som verktyg för strategisk kommunikation.
Under kursen behandlas aktuella och centrala teorier och begrepp inom området digitala medier och strategisk kommunikation utifrån ett samhällsvetenskapligt perspektiv. Nya utmaningar i mediernas utveckling diskuteras under kursens gång

Mer om utbildningen hittar du på http://www.isk.lu.se/en/education/freestanding-courses

Kontakt

Institutionen för strategisk kommunikation
Universitetsplatsen 2, Helsingborg
Box 882, 251 08 Helsingborg
+46 42 35 65 95


 

Behörighet & urval

Förkunskapskrav

Grundläggande samt 45 högskolepoäng inom strategisk kommunikation eller motsvarande.

Urval

Platserna fördelas enligt: Betyg: 34 %, Högskoleprov: 34 %, Akademiska meriter (APGR): 32 %.

Anmälan & antagning

Alla utbildningstillfällen

Start Höstterminen 2018

Studieperiod

Ansökan

Dagtid Helsingborg, heltid 100%

På svenska

3 september 2018 - 2 oktober 2018

Kan bara sökas inom utbildningsprogram.

Du anmäler dig till våra kurser och program på Antagning.se. Där kan du sedan följa din anmälan och kontrollera att dina meriter registrerats. Det är även där du loggar in för att svara på ditt antagningsbesked.

Läs mer om anmälan och antagning samt sista anmälningsdag på våra Studera-sidor

Antagning.se

Sen anmälan

Efter sista anmälningsdag stänger anmälan till alla utbildningar. De kurser och program som har platser kvar efter första urvalet kan öppna för sen anmälan efter att de första antagningsbeskeden publicerats. Dessa utbildningar är då märkta ”Öppen för sen anmälan” på Antagning.se. Detta gäller anmälan till vår-, sommar- och hösttermin.

Läs mer om sen anmälan här

Gör en sen anmälan på Antagning.se

 

 

 

Anmälnings- och studieavgifter för medborgare utanför EU/EES

Avgifterna gäller alltså inte dig som är medborgare i Sverige, något annat EU- eller ESS-land eller Schweiz. Läs vidare på https://www.antagning.se/sv/Ta-reda-pa-mer-/Anmalnings--och-studieavgifter/

Anmälningsavgiften är 900 kronor. Studieavgiften för Strategisk kommunikation: Strategisk kommunikation och digitala medier - kultur och samhälle är 12 500 SEK.

Box 117, 221 00 LUND
Telefon 046-222 00 00 (växel)
Telefax 046-222 47 20
lu [at] lu [dot] se

Fakturaadress: Box 188, 221 00 LUND
Organisationsnummer: 202100-3211
Om webbplatsen