Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här
Sahra Hamza läser Logopedprogrammet och är dessutom studentambassadör. I framtiden vill hon gärna jobba inom barn- och ungdomsrehabilitering.

Sahra Hamza logopedprogrammet

Hej! Roligt att ni har hittat hit! Jag heter Sahra och jag är studentambassadör på Medicinska fakulteten för Logopedprogrammet. Det jag tycker mest om med min utbildning och blivande yrke är att jag får arbeta med människor över hela livsspannet. En stor del av logopedyrket och utbildningen är baserat på problemlösning (PBL) vilket är ett mycket spännande och unikt sätt att lära sig på. Att jobba med människor och få möjlighet att skapa förändring i deras liv är min motivation och i framtiden ser jag mig själv jobba inom barn och ungdomshabilitering.

Att studera i Lund

Lund = studenternas stad! Det är en mångkulturell stad där allt kretsar kring studenter och studentlivet. Lund är mysigt och allt ligger inom gångavstånd, vill man ändå inte gå finns det bussar var femte minut runt hela sjukhusområdet. Trust me, här i Lund finns det något som passar alla!

Kontakta mig

Jag svarar gärna på dina frågor om hur det är att plugga till logoped, hur studentlivet är i Lund och hur det är att ha sjukhuset som undervisningsplats. Observera att jag inte kan svara på frågor om ansökan, stipendier eller antagning.

Ser fram emot att höra från dig!

Mail: sa5146mo-s [at] student [dot] lu [dot] se


Skugga en student?

Vill du skugga en logopedstudent för en dag?
Hör av dig till: studievagledning [at] med [dot] lu [dot] se

Box 117, 221 00 LUND
Telefon 046-222 00 00 (växel)
Telefax 046-222 47 20
lu [at] lu [dot] se

Fakturaadress: Box 188, 221 00 LUND
Organisationsnummer: 202100-3211
Om webbplatsen