Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Carin Nilsson

E-post: carin [dot] nilsson [at] fsi [dot] lu [dot] se

Projektledare (tjänstledig) vid LU Samverkan
Telefon: +46 46 222 03 86
Mobil: +46 72 534 22 01

Beskrivning

Jag arbetar som projektledare vid avdelning Samverkan inom Sektion Forskning, Samverkan och Innovation vid Lunds Universitet. De uppgifter som ingår i min roll är att administrativt stödja Lunds universitets Samverkansråd, som leds av vicerektor Bo Ahrén. Samverkansrådet har sedan 2017 delat ut medel specifikt för tematiska samverkansinitiativ, och för närvarande koordineras 16 initiativ vid Lunds universitet. Läs mer om dessa här: : https://www.lu.se/forskning/sarskilda-forskningssatsningar/vara-tematis… Jag har min bas inom klimatforskning och naturgeografi, i kombination med litteratur och kommunikation. Mina huvudsakliga forskningsområden har varit stormar och vindfällen i skog, och jag har lång erfarenhet av arbete inom klimatkommunikation, klimattjänster, anpassning till ett förändrat klimat och olika sätt att aktivt arbeta med forskningskunskap i dialog med användare.