Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Three weeks dietary intervention with low-glycaemic index bread improved insulin economy in women with high risk of type II diabetes

Författare

  • Helena Elmståhl
  • Anders Frid
  • Leif Groop
  • Inger Björck

Publiceringsår

2003

Språk

Engelska

Sidor

396-396

Publikation/Tidskrift/Serie

Annals of Nutrition & Metabolism.

Volym

47

Issue

6

Dokumenttyp

Konferensbidrag

Förlag

Karger

Ämne

  • Endocrinology and Diabetes

Status

Published

Forskningsgrupp

  • Genomics, Diabetes and Endocrinology

ISBN/ISSN/Övrigt

  • ISSN: 0250-6807