Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Use of isothermal calorimetry to monitor and predict quality and shelf-life of minimally processed fruits and vegetables

Författare

Summary, in English

Results are presented of an experiment conducted to study the effects of slicing and antibrowning treatments on metabolic response and respiration of minimally processed vegetables using isothermal calorimetry.

Avdelning/ar

Publiceringsår

2005

Språk

Engelska

Sidor

841-846

Publikation/Tidskrift/Serie

Industrie Alimentari

Volym

44

Issue

450

Dokumenttyp

Artikel i tidskrift

Förlag

Chiriotti Editori

Ämne

  • Materials Engineering
  • Food Engineering

Status

Published

ISBN/ISSN/Övrigt

  • ISSN: 0019-901X