Optimisation of image quality and radiation dose in computed tomography using iterative image reconstruction

Publiceringsår

Dokumenttyp

Doktorsavhandling

Förlag

Lund University: Faculty of Medicine

• Medical and Health Sciences

Forskningsgrupp

• Medical Radiation Physics, Malmö

Handledare

ISBN/ISSN/Övrigt

• ISBN: 978-91-7619-499-7

Försvarsdatum

22 september 2017

Försvarstid

Försvarsplats

Jubileumsaulan, MFC, Jan Waldenströms gata 5, Skånes Universitetssjukhus i Malmö

Opponent

• Håkan Geijer (associate professor)